Η αρχή στον Ολυμπιακό έγινε με την ποιοτική προσθήκη του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και έπεται συνέχεια, αφού στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν έναν ακόμα Έλληνα και πάλι με… πράσινο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Πειραιώτες έχουν στα ραντάρ τους τον Βασίλη Ζαγαρίτη θέλοντας να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η μεταγραφή του Φραντσίσκο Ορτέγκα έρχεται για να δώσει στον Λατινοαμερικάνο θέση βασικού ως αριστερός μπακ, όπου προσωρινά αγωνίζεται ο δεξιός Κίνι, ωστόσο θα έρθει κι άλλος ένας παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

Ως αναπληρωματικό του Ορτέγκα, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου Ζαγαρίτη ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Πάρμα. Ο ίδιος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το Γενάρη του 2021 μετακόμισε στην Ιταλία σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 14 ματς με την ιταλική ομάδα, 13 στη Serie B και ένα στο Κύπελλο, ενώ στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους το όνομά του είχε απασχολήσει ξανά τους «Ερυθρολεύκους» οι οποίοι έχουν κάνει scouting και θεωρούν ότι αξίζει μία τέτοια επένδυση. Μάλιστα, ήδη οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσαν το σχετικό «οκ», όπως συνέβη άλλωστε και με τον Αλεξανδρόπουλο!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nέος... Σκάρπα για Ολυμπιακό - Τεράστιο όνομα φορ για Καραϊσκάκη - Ακύρωσε μεταγραφή 8 εκατ. ο Μαρινάκης!