Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει" το Καραϊσκάκη για μεγάλη συμφωνία - Έκλεισε μεταγραφή στον τελικό Super Cup; - Πάνω από 10 εκατ.!
| 2023-08-17 10:00:00

"Βουίζει" το Καραϊσκάκη για μεγάλη συμφωνία - Έκλεισε μεταγραφή στον τελικό Super Cup; - Πάνω από 10 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βουίζει" το Καραϊσκάκη για μεγάλη συμφωνία - Έκλεισε μεταγραφή στον τελικό Super Cup; - Πάνω από 10 εκατ.!

Έντονη φημολογία λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Γκενκ! Στο Λιμάνι περιμένουν τρεις μεταγραφές τις επόμενες ώρες, Σκάρπα, Έζε και Ορτέγκα, όμως ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις για αποχωρήσεις. Πώς λοιπόν μία μεγάλη πώληση συνδέεται με το Σεβίλλη-Μάντσεστερ Σίτι που διεξήχθη στο Φάληρο;

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί είχε επιστρέψει στο Λιμάνι ο 26χρονος άσος, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από μια βαριά θλάση που είχε υποστεί στο τέλος τής σεζόν με τη Ρόμα.

Παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα στου Ρέντη, αν και λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και θα προτιμούσε να παίξει ξανά μπάλα στην Ιταλία. Φυσικά στη Ρόμα δεν ήταν εύκολο να συνεχίσει, δεδομένου ότι αν αφαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα που ο Ζοσέ Μουρίνιο τον είχε στα πλάνα του, γενικά δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του.

Παρόλα αυτά ο Μαντί είναι σε καλή ηλικία, μόλις 26 ετών, με γεμάτες σεζόν στον Ολυμπιακό και πρωταθλητισμό στην Ελλάδα με παράλληλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια επιπέδου. Μάλιστα, παρότι δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα - Στα 10 εκατ. ευρώ.

Με το συμβόλαιό του στο Λιμάνι να ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο (άρα οι Πειραιώτες δεν έχουν έχουν μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ), υπάρχει ρεπορτάζ από την Ισπανια που θέλει τις Βαλένθια, Μπέτις, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Το sportdog φρόντισε να συλλέξει πληροφορίες από την Ισπανία και έμαθε τα εξής: Η Βαλένθια θα πάει σε κάτι φτηνό, καθώς τα οικονομικά της είναι χάλια. Η Σεβίλλη και η Μπέτις δύσκολα θα έδιναν τέτοιο ποσό, δηλαδή 8-10 εκατ. ευρώ, για παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η μοναδική ομάδα από τις 4 που θέλει καίγεται αγωνιστικά για ενίσχυση στα χαφ και έχει γεμάτο πορτοφόλι αυτή την περίοδο, είναι η Σοσιεδάδ. Γιατί έχασε τον Νταβίντ Σίλβα και θα πάρει αντικαταστάτη. Η Σοσιεδάδ έχει να τα δώσει αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο να δαπανηθεί αυτό το ποσό για παίκτη που θα έρθει και, τουλάχιστον στην αρχή, θα είναι παγκίτης.

Γιατί με βάση την εικόνα του τις δύο τελευταίες σεζόν δεν είναι παίκτης που θα πάρει φανέλα βασικού στη Σοσιεδάδ τού Τσάμπιονς Λιγκ ο 26χρονος άσος, κι αυτό από μόνο του δείχνει πολλά για το τι έχει να περιμένει ο Ολυμπιακός στο θερινό μεταγραφικό παζάρι για τον Καμαρά.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" κι άλλον από… ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Νέος Αλεξανδρόπουλος στον Ολυμπιακό - "Οκ" από Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags