Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιώπη, ο οποίος θα βρει στον Κάρντιφ τον Δημήτρη Γούτα και θα έχει προπονητή τον Ερόλ Μπουλούτ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αλάνιασπορ. 

«Γνωρίζω τον Ερόλ Μπουλούτ πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί και θέλει να κερδίζει κάθε φορά. Κι εγώ έτσι δουλεύω σε όλη μου την καριέρα. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά τον Ντίμη (Γούτα) - είναι καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας. Έχω δει το στάδιο και ανυπομονώ να παίξω με τους υποστηρικτές μας. Θα δουν τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο» είπε ο Σιώπης στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Κάρντιφ.

«Κανονικά, ένας παίκτης όπως ο Μανώλης, όταν προσπαθείς να τον πάρεις, δεν μπορείς να τον πάρεις. Είναι πραγματικά δύσκολο να αποκτήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Τον έφερα στην Αλάνιασπορ και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην Τραμπζονσπόρ. Όταν είδαμε ότι έγινε διαθέσιμος, επικοινωνήσαμε μαζί του και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας μαχητής, που θα δουλέψει σκληρά για την ομάδα. Οι οπαδοί θα τον συμπαθήσουν και τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τις τεχνικές του ικανότητες με την μπάλα» ήταν τα λόγια του Μπουλούτ. 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr