Για τη νικηφόρα πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τους παίκτες που ξεχώρισαν, αλλά για την προετοιμασία ενόψει Χαρτς και για τα μεταγραφικά δεδομένα μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε αρχικά ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα, ποντάροντας στην ενέργεια των παικτών που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ήθελε να στείλει το «μήνυμα» ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους και να διατηρήσει σε καλό επίπεδο το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία των Βιεϊρίνια και Μούργκ ενώ τόνισε πως οι έμπειροι μονάδες του «δικέφαλου του Βορρά», Σβαμπ, Ζίβκοβιτς αλλά και ο Πορτογάλος αρχηγός ήταν οι κορυφαίοι και έσπρωξαν την ομάδα προς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, σχολίασε πως άπαντες στους Θεσσαλονικείς περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση των Σαμάτα, Τσιγγάρα, Εκόνγκ και Νάσμπεργκ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τέλος, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε πως υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα στον ΠΑΟΚ για τη θέση του χαφ και του μεσοεπιθετικού, ωστόσο, τόνισε ότι οι αποφάσεις από τον Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του ρόστερ θα κριθούν από την πρόκριση στους Conference League καθώς θα δώσει οικονομική άνεση και προοπτική.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: