Ο Κώστας Νικολακόπουλος ξεκαθάρισε στο BwinΣΠΟΡ FM 94,6 τι ισχύει για το θέμα Φορτούνη στον Ολυμπιακό.

Ένα. Πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη δεν έχει φτάσει. Αν και όταν φτάσει, θα μιλήσει ο Μαρινάκης με τον παίκτη, που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και η λογική λέει ότι είτε θα ανανεώσει πρόωρα, είτε θα πωληθεί.

Δύο. Όντως η Αλ Βάχντα του Δώνη έχει μεταφέρει στον Φορτούνη το σοβαρό ενδιαφέρον της για να τον αποκτήσει με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, αντί 2,5 εκ. Ευρώ ετησίως και με διάθεση να προσφέρει στον Ολυμπιακό 1,5 εκ. Ευρώ, ίσως εν τέλει και 2 εκ. Ευρώ, για να τον αγοράσει.



Τρία. Η Αλ Βάχντα δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχει πάρει το οκέι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας. Από φέτος εκεί για να γίνει μία μεταγραφή πρέπει να δώσει από πριν το οκ στην ομάδα η ομοσπονδία, γιατί αυτή κάνει τις πληρωμές! Η δε Αλ Βάχντα δεν έχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το αν και πότε πάρει το οκ. Ελπίζει ότι θα γίνει ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν έχει καμία βεβαιότητα και για το αν θα πάρει το οκ και για το πότε.

Τέσσερα. Ο Φορτούνης λογικό είναι να ενδιαφέρεται για την προοπτική, αφού οδεύοντας στα 31 χρόνια του μπορεί να έχει μία ευκαιρία ζωής από οικονομικής πλευράς. Στον Ολυμπιακό ήδη μπήκε στον 10ο χρόνο του.

Πέντε. Όλα θα αποκτήσουν οντότητα και ουσία άμα φτάσει επίσημη πρόταση από τους Άραβες στον Ολυμπιακό. Τότε, θα ληφθούν και αποφάσεις. Ρόλο ασφαλώς θα παίξει και η εισήγηση του προπονητή. Πιθανότατα, όμως, στο τέλος της ημέρας, μεγαλύτερη σημασία θα έχει τι θα ζητήσει να γίνει ο ίδιος ο παίκτης.