Facebook Pixel Διάσημη sex editor αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες! Είναι kinky και βρώμικοι εραστές – Φέρνουν τις γυναίκες σε οργασμό
| 2023-08-29 20:55:00

Διάσημη sex editor αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες! Είναι kinky και βρώμικοι εραστές – Φέρνουν τις γυναίκες σε οργασμό

του Κιτρινόμαυρου
Διάσημη sex editor αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες! Είναι kinky και βρώμικοι εραστές – Φέρνουν τις γυναίκες σε οργασμό

Ένα άρθρο, το οποίο αναλύει με επιχειρήματα, γιατί οι Ενωσίτες είναι καλύτεροι εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους. Δεν είναι το μέγεθος, αλλά το συναίσθημα…

Ένα άρθρο που τρέλανε τους ΑΕΚτζήδες έγραψε η Έλενα Φάκου στο dessou.gr! Μέσα σε 989 λέξεις, η διάσημη sex editor αναλύει με επιχειρήματα, γιατί οι Ενωσίτες είναι καλύτεροι εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους. Αφήστε κάτω τις μεζούρες! Δεν είναι το μέγεθος του οργάνου που κατά την υπογράφουσα κάνει τη διαφορά.

Τέσσερα είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τους Ενωσίτες ακαταμάχητους, σύμφωνα με τη Φάκου, η οποία επισημαίνει για τις αρετές τους, ότι είναι kinky, βρώμικοι και νοιάζονται για την ικανοποίηση των γυναικών με τις οποίες βρίσκονται σε σχέση. Και μετά από τέτοια αποθέωση, πείτε μας αν οι ΑΕΚτζήδες δεν θα γίνουν οι πιο περιζήτητοι γαμπροί της ελληνικής κοινωνίας…

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο και δώστε προσοχή! Ιδιαίτερα οι ελεύθερες. Μπορεί και να κάνετε την τύχη σας…

Αν πιστεύετε πως οι άνδρες μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το ζώδιο στο οποίο ανήκουν, εμείς εδώ πιστεύουμε πως έχουν επίσης κάποια κοινά γνωρίσματα ανάλογα και με την ομάδα την οποία υποστηρίζουν. Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ΑΕΚ για παράδειγμα, μοιράζονται αρκετά στοιχεία όσον αφορά και στην ιδιοσυγκρασία τους ως σύντροφοι, αλλά και ως εραστές.

Μάλιστα θεωρούνται εξίσου καλοί, τόσο στο κομμάτι της σχέσης όσο και του σεξ καθώς, έχουν τη γυναίκα σε ιδιαίτερη εκτίμηση και σε γενικές γραμμές είναι συναισθηματικοί, οι περισσότερο συναισθηματικοί από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες φιλάθλους σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γυναικών που υπήρξαν μαζί τους είτε για μικρό, είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ,ή  σε σχέσεις ολόκληρης ζωής.

Ο οπαδός ή φίλαθλος της ΑΕΚ, είναι ένας άνδρας που συνήθως σέβεται και αγαπά τη σύντροφό του και μάλιστα του αρέσει να μοιράζεται μαζί της στιγμές-ακόμη και ποδοσφαιρικές. Θα δείτε μάλιστα πως οι ΑΕΚτζήδες πηγαίνουν πάρα πολύ συχνά με τις συντρόφους τους στο γήπεδο. Αυτό είναι επακόλουθο του ότι έχει γενικά σε υψηλή θέση τη γυναίκα, είναι ο λιγότερο σεξιστής από τους υπόλοιπους οπαδούς, ο πιο ανοιχτόμυαλος, είναι συζητήσιμος και διαλλακτικός, ξέρει να ακούει και προσπαθεί να βελτιώνεται σε ατομικό και διαπροσωπικό επίπεδο.

Tα τέσσερα skills των ΑEKτζήδων που τους κάνουν καλύτερους εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους

Ο ΑΕΚτζής είναι αισθηματίας και ο άνδρας που θα ερωτευτεί με πάθος μια γυναίκα. Επίσης είναι πολύ γενναιόδωρος τόσο σε πρακτικά και ψυχικά αγαθά, όσο και στο σεξ: Οι ΑΕΚτζήδες είναι sexual pleasers, την προσέχουν τη σύντροφό τους, θέλουν να μείνει ικανοποιημένη και επίσης είναι κύριοι, γνωρίζουν ότι οι κυρίες προηγούνται στο σεξ και δεν ολοκληρώνουν μέχρι να τελειώσουν εκείνες πρώτα.

Αγαπημένη τους στάση στο σεξ είναι η γυναίκα από πάνω και ξέρουν πως να της συμπεριφέρονται σα να είναι βασίλισσα κι ακόμα κι αν το οικονομικό τους status δεν τους επιτρέπει πολλά, εκείνοι θα δώσουν ότι περισσότερο μπορούν και μάλιστα χωρίς να περιμένουν κανένα αντάλλαγμα. Επίσης είναι αρκετά φετιχιστές: Θα δεις ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες έχουν εμμονή πχ. με τα γυναικεία πόδια ή γενικά τους αρέσει το kinky sex κι ας μην τους φαίνεται. Η σχέση με έναν ΑΕΚτζή είναι συνήθως μια σχέση εκτίμησης, με όμορφες στιγμές, γέλιο, συνεννόηση, επικοινωνία και αμοιβαιότητα. Τέλος είναι αρκετά υποχωρητικοί σαν άνθρωποι,  όχι από αδυναμία, αλλά από αγάπη προς τη σύντροφό τους.

Ποια είναι όμως τα τέσσερα αυτά skills που διαθέτουν οι ΑΕΚτζήδες και τους κάνουν τους καλύτερους εραστές της οπαδικής πιάτσας;

Είναι sexual pleasers

Sexual pleaser, είναι ο άντρας που ερεθίζεται με το να “κακομαθαίνει” τη γυναίκα στο σεξ, δηλαδή να της προσφέρει sexual pampering.  Είναι εκείνος που διεγείρεται όταν εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει απόλυτα και την αφήνει να πάρει πρωτοβουλία σχεδόν στα πάντα, αφού αυτό που κάνει εκείνη να νιώθει όμορφα είναι το δικό του σεξουαλικό ερέθισμα. Ο άνδρας sexual pleaser λοιπόν, είναι αυτός που προσφέρει ευχαρίστηση στη γυναίκα με όποιο τρόπο μπορεί και επιπλέον όπως εκείνη του ζητήσει και αφού δει ότι αρχίζει να εκδηλώνει την ηδονή της, τότε ενισχύεται και η δική του σεξουαλικότητα. Ο sexual pleaser είναι ο τύπος που έχει το σύνδρομο του “Nice Guy”, ή αλλιώς του “καλού παιδιού” και στο κρεβάτι, το οποίο όμως καμία γυναίκα δε θέλει να το κεράσει μόνο μια πάστα. Τον λατρεύει.

Tα τέσσερα skills των ΑEKτζήδων που τους κάνουν καλύτερους εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους

Έχουν kinky γούστα

Το μόνο σίγουρο είναι πως με έναν ΑΕΚτζή δεν θα πλήξεις ποτέ στο σεξ. Είναι open minded, έχει τα δικά του kinky γούστα, ξέρει από dirty sex, χωρίς όμως να γίνεται προσβλητικός ή παραβιαστικός με τη γυναίκα. Θα το προτείνει, θα δείξει ποιος είναι και αν εκείνη συναινεί θα προχωρήσει. Πολλοί ΑΕΚτζήδες έχουν φετίχ με τα γυναικεία άκρα, άλλοι είναι λίγο submissive, αρκετοί δηλώνουν ακόμη και cuckolds ή είναι sniffers, οι περισσότεροι όμως δεν διατυμπανίζουν την εναλλακτική τους σεξουαλικότητα, την εκδηλώνουν όταν και όπου πρέπει και ξέρουν να κάνουν μια γυναίκα να μη  βαρεθεί ποτέ, κάνοντας το ίδιο και το ίδιο επαναλαμβανόμενο κλισέ σεξ. Επίσης είναι πολύ ανοιχτοί στη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών στο κρεβάτι τους καθώς δεν τα βλέπουν καθόλου ανταγωνιστικά, αντιθέτως τα θεωρούν spicy.

Tα τέσσερα skills των ΑEKτζήδων που τους κάνουν καλύτερους εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους

Ξέρουν και τους αρέσει να προσφέρουν στοματικό σεξ

Και όχι, αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου ούτε εύκολο να το βρει κάποια, ούτε ασήμαντο. Δεδομένου ότι οι οκτώ στους δέκα άνδρες δεν ξέρουν καν που ακριβώς πέφτει η κλειτορίδα, το να έχει μια γυναίκα στο κρεβάτι της κάποιον που και ξέρει και είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί μαζί της είναι τεράστιο bonus. Να προσθέσουμε εδώ, πως και να μην ξέρει ακριβώς τι αρέσει στην εκάστοτε σύντροφό του θα ενδιαφερθεί να το μάθει και να της το προσφέρει. Επίσης είναι εξαιρετικά επιδέξιοι και με τα προκαταρτικά. Γενικά δίνουν σημασία στην προθέρμανση, δεν είναι από τους άνδρες που βιάζονται να τελειώνουν στο σεξ, διαθέτουν και το χρόνο και την ποιότητα για καλό παιχνίδι. Ακόμη κι αν υστερούν σε προσόντα, θα αφήσουν τόσο ικανοποιημένη μια γυναίκα εναλλακτικά ,που εκείνη δεν θα τους αφήσει για άλλον.

Tα τέσσερα skills των ΑEKτζήδων που τους κάνουν καλύτερους εραστές από τους υπόλοιπους φιλάθλους

Συνδυάζουν το σεξ, τον έρωτα και την αγάπη

Τι άλλο να ζητήσει κάποια; Ένας σύντροφος που δεν την βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας, που όμως ταυτόχρονα δεν είναι ξενέρωτος και που την ίδια στιγμή αφουγκράζεται τις ανάγκες της και νοιάζεται για εκείνη. Αυτό είναι το κοκτέιλ της επιτυχίας ενός ΑΕΚτζή εραστή. Η απόλυτη ισορροπία. Θα δείξει λοιπόν πόσο του αρέσει μια γυναίκα, θα την κάνει να νιώσει σέξι, όμορφη και επιθυμητή, χωρίς ταυτόχρονα να την κάνει να αισθανθεί φθηνή και θα ενδιαφερθεί για την πολυπλοκότητά της ,κάτι που πιστέψτε μας, ελάχιστοι άνδρες θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν. Γιατί είναι δύσκολο. Και ζόρικο. Και θέλει υπομονή. Ο ΑΕΚτζής είναι ο άνδρας που ξέρει πως να συνδυάσει το να κάνει βρώμικο σεξ με μια γυναίκα και στο τέλος να την πάρει μια αγκαλιά για να κοιμηθούν. Το καλύτερο νταμπλ που μπορεί να υπάρξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags