Facebook Pixel Η Φάκου ξαναχτυπά! Φωτιά το νέο της κείμενο - Δείξε μου τι ομάδα είσαι να σου πω πώς σκοράρεις στο σεξ
| 2023-09-06 12:52:00

Η Φάκου ξαναχτυπά! Φωτιά το νέο της κείμενο - Δείξε μου τι ομάδα είσαι να σου πω πώς σκοράρεις στο σεξ

Sportdog Team
Η Φάκου ξαναχτυπά! Φωτιά το νέο της κείμενο - Δείξε μου τι ομάδα είσαι να σου πω πώς σκοράρεις στο σεξ

Ποιά είναι η ερωτική ζωή Ολυμπιακών, Παναθηναϊκών, Παοκτζήδων και Αρειανών.

Μετά το κείμενο για τις ερωτικές ικανότητες των οπαδών της ΑΕΚ η Έλενα Φάκου ξαναχτυπά! Μετά από λαϊκή απαίτηση, η διάσημη sex editor επανήλθε με νέο άρθρο στο dessou.gr, στο οποίο αναλύει πως κάνουν σεξ οι Έλληνες οπαδοί ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν.

Η δημοσιογράφος δέχτηκε στενό μαρκάρισμα για τη σύνταξη του εν λόγω πονήματος, το οποίο περιλαμβάνει και φιλάθλους άλλων ομάδων! Μιλάμε για μπούλινγκ, όχι αστεία!

Το άρθρο τιτλοφορείται ως "Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε - Γιατί στο σεξ τελικά χωράνε οπαδικά".

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο:

Μετά τον πάταγο που σημείωσε το άρθρο για το τί εραστές είναι οι οπαδοί της Ένωσης, έλαβα αμέτρητα μηνύματα παραπόνων σχετικά με το τί εραστές είναι οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων. Και φυσικά είμαι εδώ για να απαντήσω στο τι σεξ κάνουν όσοι ανήκουν στις υπόλοιπες τέσσερις μεγάλες ομάδες της Super League, δηλαδή Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Παοκτζήδες και Αρειανοί. Όχι ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν ψυχή, αλλά δεν έχω τόσες σχετικές και επαρκείς πληροφορίες.

Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επειδή οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αριθμητικά οι περισσότεροι εκεί έξω, δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να μην κάνει κάποια στιγμή σεξ στη ζωή της με έναν ερυθρόλευκο φίλαθλο. Στα θετικά της υπόθεσης σεξ με γαύρο, συμπεριλαμβάνονται το ότι είναι αυτός που σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους κομπλάρει λιγότερο και πάλι σε σχέση με τους “αντιπάλους” του είναι ο πιο προικισμένος ανατομικά. Η ψυχολογία του οπαδού του Ολυμπιακού στο σεξ, είναι ίδια με αυτή που έχει και στο ποδόσφαιρο: Θέλει πάντοτε να βγαίνει νικητής. Αυτό δεν είναι κακό στο κρεβάτι, γιατί θα προσπαθήσει πάντα να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών μιας γυναίκας  ή και να τις ξεπεράσει κιόλας. Σπάνια ένας Ολυμπιακός θα επιτρέψει να χάσεις πάσα ιδέα για εκείνον και γι αυτό θα τα παίξει όλα για όλα. Βέβαια, στο δίλημμα σεξ ή μπάλα, για τους Ολυμπιακούς κερδίζει πάντα η μπάλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να θυσιάσουν να δουν ένα ματς της ομάδας τους ούτε για το καλύτερο σεξ του κόσμου. Και όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι, το καλύτερο σεξ το κάνουν όταν νικάνε μέσα στο γήπεδο, εντός ή εκτός έδρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι βάζελοι είναι πολύ ωραίοι τύποι, έχουν πλάκα, είναι ευγενικοί, ξέρουν από ωραίες χειρονομίες, κάθε γυναίκα θα περάσει καλά μαζί τους. Εμπνέουν οικειότητα, εμπιστοσύνη και τους διακρίνουν οι λεπτοί χειρισμοί ενώ δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι πάνω απ’ όλα φίλοι με τις συντρόφους τους και οι πιο “κύριοι” από όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους. Στο σεξ δεν τους αρέσουν τα ακραία γούστα, αλλά είναι πολύ καλοί στην πεπατημένη. Με έναν φίλο του Παναθηναϊκού δεν θα κρεμαστείς από τους πολυελαίους, αλλά θα κάνεις σίγουρα ένα καλό σεξ γιατί ξέρει να ακούει και του αρέσει να μαθαίνει. Είναι τρυφεροί και επενδύουν στις σχέσεις τους, σπάνια θα δεις έναν Παναθηναϊκό που θα προτιμήσει το one night stand από μια μόνιμη σχέση. Ξέρουν να περιποιούνται τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα και είναι καλλιεργημένοι με έναν δικό τους εκλεπτυσμένο τρόπο, ακόμη κι αν είναι οργανωμένοι στη Θύρα 13. Αν θες παιδί για σχέση, σίγουρα θα προτιμήσεις έναν Παναθηναϊκό και είναι σίγουρο ότι αυτός δεν θα σε απογοητεύσει εύκολα.

Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚτζής είναι οπαδός που ευδοκιμεί συνήθως στη βόρεια Ελλάδα, δύσκολα θα τον πετύχεις από τη Λάρισα και κάτω αλλά είναι ένας κιμπάρης εραστής. Θα τα δώσει όλα, ακόμη κι αν στο τέλος καταλήξει με ορό αφυδατωμένος μετά από έξι συνεχόμενες ώρες σεξ με μια γυναίκα: χαλάλι της. Βέβαια, στην καρδιά του πάντα την πρώτη θέση θα την έχει ο ΠΑΟΚ, εξ’ ου και το  σχετικό σύνθημα “ΠΑΟΚ κι ας μην γ@μήσω ποτέ”. Αν ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει μία περίπτωση να χάσει αγώνα για να κάνει σεξ, ο ΠΑΟΚτζής θα προτιμήσει να χάσει τη ζωή του από το να χάσει ματς του Δικεφάλου του Βορρά. Είναι πολύ χύμα και περιπετειώδης τύπος στο σεξ, προτιμά τους εξωτερικούς χώρους για να συνευρεθεί με μια γυναίκα όπως αυτοκίνητα, παραλίες, τουαλέτες και πάντα είναι έτοιμος να κεράσει μπουγάτσα ή μαλαματίνα πριν ή μετά την ερωτική επαφή. Είναι φιλότιμος, ανοιχτόκαρδος, δοτικός, αρκετά άγριος στο σεξ αλλά πάντα με σεβασμό και περισσότερο λειτουργεί με το ένστικτό του. Δεν πολυαναλύει τα πράγματα, απλά τον οδηγεί το πάθος της στιγμής και η καύλ@ που αισθάνεται.

ΑΡΗΣ

Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά σε αντίθεση με το σύνθημα “Δεν έχω σπίτι, δεν έχω δουλειά, δεν έχω γκόμενα, δεν έχω λεφτά” ο οπαδός του Άρεως τα έχει όλα. Το μόνο που ίσως του λείπει πολύ είναι κανένας τίτλος στο ποδόσφαιρο, αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Ο Αρειανός είναι easy going τύπος, δεν μανουριάζει, δεν δυσανασχετεί, δίνει και παίρνει χρόνο, θέλει να επεκτείνει τους ορίζοντές του, να γίνεται καλύτερος και τον ενδιαφέρει να αναβαθμίζει τη σεξουαλική του ζωή γι αυτό ψάχνει και ενημερώνεται. Είναι ο οπαδός που θα κρατήσει την προσωπική του ζωή πιο ιδιωτική από οποιονδήποτε άλλον. Δεν θα μιλήσει, ούτε θα εκθέσει τη σύντροφό του σε τρίτους. Του αρέσουν οι “δύσκολες αποστολές” και τα περίεργα, καινούρια και ιδιαίτερα πράγματα στο σεξ, είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και συνεπής εραστής. Μια γυναίκα θα περάσει πολύ καλά με έναν Αρειανό. Είναι ίσως ο μοναδικός που θα θυσιάσει να δει  ένα μεγάλο κρίσιμο ντέρμπι για να πάει να δει μαζί της μια ταινία στον κινηματογράφο και μάλιστα θα το κάνει χωρίς να δυσανασχετήσει. Είναι husband material.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags