Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Τεράστια πρόταση στον Ολυμπιακό για Καμαρά - Απόφαση έκπληξη από Μαρινάκη - "Αισθάνεται υποχρεωμένος;"
| 2023-09-07 14:50:00

Τεράστια πρόταση στον Ολυμπιακό για Καμαρά - Απόφαση έκπληξη από Μαρινάκη - "Αισθάνεται υποχρεωμένος;"

του Γιώργου Κτενά
Τεράστια πρόταση στον Ολυμπιακό για Καμαρά - Απόφαση έκπληξη από Μαρινάκη - "Αισθάνεται υποχρεωμένος;"

Εξαιρετική προσφορά για παίκτη που μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ποιο είναι το πλάνο των Πειραιωτών και τι θα κάνει ο Μαντί που λογίζεται πλέον ως βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Μαρτίνεθ.
 

Μία εξαιρετική πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Μαντί Καμαρά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ώρα της μεταγραφικής περιόδου είχε πρόταση από τη Λιόν έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, συν 2 εκατομμυρίων μπόνους επίτευξης στόχων και την αρνήθηκε, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη 11άδα και που τον ήθελε ο προπονητής, ενώ ήταν και δύσκολη πολύ η αντικατάστασή του.

Μπορεί να βρει συμβόλαιο και τον Γενάρη!

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Πολλά επεισόδια υπήρξαν τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του 27χρονου χαφ στο Λιμάνι: Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι τού 2018 από την Αζαξιό, έγινε βασικός, έπαιξε στο τοπ επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έπιασε αγωνιστικό ταβάνι και ζήτησε να αποχωρήσει δανεικός για τη Ρόμα. Αλλά είναι πάλι εδώ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι την περασμένη Άνοιξη είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του (με προτίμηση στην Ιταλία) και όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεδομένου ότι θεωρούσε πως έχει κάνει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό.

Μόνο που με την επιστροφή του, τελικά, στον Πειραιά είναι αναγεννημένος, ορεξάτος, και έχει βρει ξανά τον παλιό εαυτό του. Προφανώς δεν έχει φύγει από το μυαλό του η μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει κερδίσει για τα καλά και είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

"Αν βγάλει όμιλο Γιουρόπα Λιγκ με 1-2 γκολ και 4-5 ασίστ, θα ανεβάσει κατά πολύ το στάτους που έχει τώρα στο ευρωπαϊκό Χρηματιστήριο", ανέφερε μέσω του sportdog άνθρωπος που γνωρίζει πολύ τις εξελίξεις στην μανατζερική πιάτσα. Τι σημαίνει, τυπικά, αυτό; Ότι η ανεβασμένη διάθεση που δείχνει ο Καμαρά σε προπονήσεις αγώνες τού Ολυμπιακού είναι συνδεδεμένες με την επιθυμία του για καλή μεταγραφή - Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν επιστρέψει στα μεγάλα ματς και όχι αν είναι ράθυμος και ξενερωμένος.

"Μπορεί να βρει συμβόλαιο στην Ιταλία τον Γενάρη ή το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς εκεί ήταν οι μοναδικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον το φετινό καλοκαίρι - Η Σασουόλο και η Τζένοα. Το ζήτημα, όμως, είναι με ποιες προϋποθέσεις θα το βρει. Γιατί είναι άλλο πράγμα να είναι ελεύθερος και άλλο να έχει συμβόλαιο", συμπλήρωσε η ίδια πηγή, όταν αναφέραμε το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να τον καλεί, μέσα στο επόμενο διάστημα, να μιλήσουν για ανανέωση του συμβολαίου.

Γιατί η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι Πειραιώτες μπορούν πολύ εύκολα να τον χάσουν τσάμπα ήδη από τον ερχόμενο χειμώνα. "Αισθάνεται ο Μαντί υποχρεωμένος να αφήσει λεφτά στον Ολυμπιακό φεύγοντας; Αυτό έχει σημασία. Αν αισθάνεται έτσι, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σε διαφορετική περίπτωση, ως επαγγελματίας, γιατί να "κουβαλάει" 6-7 ή 10 εκατ. ευρώ που μπορεί να ζητήσει ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει και να μην διαπραγματευτει μόνος του τη μεταγραφή του;", ανέφερε η πηγή μας.

Πλην των Σασουόλο και Τζένοα, άλλες ομάδες που είχαν συνδεθεί με τον Μαντί Καμαρά (κυρίως παλιότερα και όχι τόσο το φετινό καλοκαίρι), ήταν η Νότιγχαμ Φόρεστ (λόγω Μαρινάκη) και η Μόντσα (λόγω Μοντέστο). Με μια έννοια, δηλαδή, το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη είναι, κυρίως, από την Ιταλία. "Στη Ρόμα πήγε και δεν έπαιξε. Άρα δυσκολα θα ενδιαφερθεί τοπ ομάδα από την Ιταλία. Πιάνει και θέση ξένου άλλωστε. Αλλά όλα θα αξιολογηθούν με βάση και τα παιχνίδια που θα κάνει στην Ευρώπη, φέτος, με τον Ολυμπιακό", ήταν το τελευταίο σχόλιο του συνομιλητή μας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει... Αράο ο Ολυμπιακός - 6αρι και στόπερ, κοβει και δίνει στα 10 μέτρα - Πλάκα δύο χρόνια στην Ελλάδα" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags