Facebook Pixel Ατάκες... φωτιά για άσο του Ολυμπιακού - "Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματά σου με τον προπονητή"
| 2023-09-17 17:13:00

Ατάκες... φωτιά για άσο του Ολυμπιακού - "Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματά σου με τον προπονητή"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για άσο του Ολυμπιακού - "Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματά σου με τον προπονητή"

Τι συμβαίνει με βασικό παίκτη των Ερυθρολεύκων και γιατί υπάρχει σοβαρό θέμα με τον προπονητή του.

Ο υπουργός αθλητισμού της Γουινέας, Λανσανά Μπέα Ντιαλό, πήρε θέση υπέρ του ομοσπονδιακού τεχνικού, Καμπά Ντιαβαρά στη διαμάχη του με τον Μαντί Καμαρά.

Ο άσος του Ολυμπιακού, με instagram stories στον λογαριασμό του ξέσπασε κατά του προπονητή της Εθνικής Γουινέας, καθώς οι κακές σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών έχουν ως αποτέλεσμα ο Καμαρά να μην καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Πιστεύω όταν είσαι ποδοσφαιριστής δεν λύνεις έτσι τα προβλήματα σου με τον προπονητή, τουλάχιστον εάν θέλει να ενσωματωθείς ξανά στην ομάδα.

Οι μάνατζερς είναι εκείνοι που πρέπει να μιλήσουν με τον προπονητή ή να επικοινωνήσουν με το υπουργείο για να βρεθεί λύση
», τόνισε ο υπουργός αθλητισμού της αφρικανικής χώρας, σημειώνοντας πως και άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν μικροπροβλήματα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες κλήθηκαν κανονικά στην αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ποντένσε "έκοψε" φορ 8 εκατ. στον Ολυμπιακό - Έδιωξε τον κόουτς του Πέλκα ο Μπα - "Σκότωσε" τον Σισέ ο Κορδόν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags