Facebook Pixel ΑΕΚ: Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Αλμέιδα - "Δεδομένη η απουσία Βίντα-Λιβάι με Μπράιτον, ερωτηματικό ο..."
| 2023-09-18 22:32:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Αλμέιδα - "Δεδομένη η απουσία Βίντα-Λιβάι με Μπράιτον, ερωτηματικό ο..."

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Αλμέιδα - "Δεδομένη η απουσία Βίντα-Λιβάι με Μπράιτον, ερωτηματικό ο..."

Δεν είναι μόνο οι Λιβάι Γκαρσία και Ντομαγκόι Βίντα που θα απουσιάσουν από τη σπουδαία αναμέτρηση, αφού υπάρχει κι άλλος παίκτης που κάνει... αγώνα δρόμου!

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ στον... απόηχο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και ενόψει του μεγάλου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπράιτον στην πρεμιέρα του Europa League, μίλησε στον αέρα του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε αρχικώς στον τραυματισμό του Ντομαγκόι Βίντα στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως τόσο ο Κροάτης στόπερ, όσο και ο Λιβάι Γκαρσία, δεδομένα θα απουσιάσουν από το ματς της Πέμπτης (21/09) στην Αγγλία. Όσον αφορά τον Γκατσίνοβιτς, υποστήριξε πως η συμμετοχή του παραμένει ερωτηματικό.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις πολλές και δύσκολες απαιτήσεις που αναμένεται να έχει το ματς με τους «γλάρους» και στις λύσεις που πρέπει να βρει ο Ματίας Αλμέιδα, αφού έχει να διαχειριστεί, πέρα από τους τραυματίες, συνεχόμενα και απαιτητικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο, ηχηρό μήνυμα των "Γλάρων" που τρομάζουν την Αγγλία, την Ευρώπη, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags