Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσακίρης: Τσακίρης: "Αν δεν ξεφύγει το ματς με Μπράιτον..." - Αποκάλυψη για Κάλενς και Παναθηναϊκό
| 2023-09-19 17:10:00

Τσακίρης: "Αν δεν ξεφύγει το ματς με Μπράιτον..." - Αποκάλυψη για Κάλενς και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Τσακίρης: "Αν δεν ξεφύγει το ματς με Μπράιτον..." - Αποκάλυψη για Κάλενς και Παναθηναϊκό

Στις αντιξοότητες του αγώνα με την Μπράιτον (λόγω αξίας του αντιπάλου και απουσιών της ΑΕΚ), αλλά και την… επίσπευση της διαθεσιμότητας του Κάλενς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τις συγκυρίες που εξακολουθούν να… κατατρέχουν την ΑΕΚ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ο τραυματισμός Βίντα ενόψει Μπράιτον έρχεται να προστεθεί στη διεξαγωγή τριών προκριματικών Champions League σε διάστημα λίγων ημερών, που κόστισε τις κομβικές απουσίες Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.

Αφού εκτίμησε λοιπόν ότι είναι πιθανότατη η επάνοδος του Σέρβου την Πέμπτη (ενδεχομένως και με χρόνο συμμετοχής), τόνισε ότι ο Αλμέιδα θα… γκαζώσει τον Κάλενς, ώστε να τον έχει έστω ως εναλλακτική λύση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναφερόμενος, δε, ειδικά στο ματς με την αγγλική ομάδα, τόνισε ότι δεδομένης της δυναμικότητάς της (και εκτός της περίπτωσης να ξεφύγει το ματς) μόνο κέρδος μπορεί να έχει η ΑΕΚ στην έδρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags