Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Τρίβει τα χέρια" του ο Σαββίδης για δύο χρυσά deals - Ήρθε Ελλάδα κορυφαίο club - Σενάριο και για Μπάγερν!
| 2023-09-20 15:50:00

"Τρίβει τα χέρια" του ο Σαββίδης για δύο χρυσά deals - Ήρθε Ελλάδα κορυφαίο club - Σενάριο και για Μπάγερν

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρίβει τα χέρια" του ο Σαββίδης για δύο χρυσά deals - Ήρθε Ελλάδα κορυφαίο club - Σενάριο και για Μπάγερν

Άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε στην Τούμπα για να τον τσεκάρει! Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις τους και τραβάνε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ.

Από την πρώτη ημέρα της εποχής Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέθηκε ο στόχος οι Θεσσαλονικείς να γίνουν αυτάρκεις και να παράγουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα στελεχώνουν την αντρική ομάδα. Και πλέον το έργο έχει πάει παραπέρα, καθώς ο ερχομός του Ζοσέ Μπότο το 2022 σήμανε την αλλαγή στρατηγικής των ''ασπρόμαυρων''. Ο ΠΑΟΚ μείωσε τον μέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα άρχισε να συλλέγει ταλαντούχους νεαρούς από το εξωτερικό.

Ο Μπότο έφυγε, η σπορά του όμως έμεινε. Μία δική του απόφαση ήταν η απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα Ντομινίκ Κοτάρσκι από την Γκόριτσα. Παρότι η υπόθεση ήταν περίπλοκη μιας και εμπλεκόταν και ο Άγιαξ, ο Πορτογάλος πήρε πάνω του το θέμα και έφερε τον Κοτάρσκι στο Δικέφαλο. Ο νεαρός κίπερ έχει όλο το πακέτο: είναι σημαντικός στο χτίσιμο επιθέσεων από πίσω και προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ. Το όνομά του συνδέθηκε με την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι. Βαυαρός μπορεί να μην έγινε ο 23χρονος, αλλά τα βλέμματα παραμένουν πάνω του. Αυτός είναι και ο λόγος που στο ΠΑΟΚ - Άρης έκαναν... πασαρέλα οι σκάουτς αρκετών ξένων ομάδων.

Κι αν ο Κοτάρσκι έχει μαγνητίσει τους πάντες, ο Κωνσταντέλιας τους έχει... χαζέψει. Ο νεαρός Έλληνας έχει καπαρώσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ και οργιάζει. Καθόλου τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι για δεύτερη διαδοχική χρονιά είναι υποψήφιος για «Golden Boy» στη ψηφοφορία που διεξάγει η «tuttosport».

Για τον «Ντέλια» δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωπος της Τσέλσι βρέθηκε στην Τούμπα σε πρόσφαταο παιχνίδι, ενώ πλέον παρακολουθεί στενά τον 20χρονο ποδοσφαιριστή. Μη ξεχνάτε άλλωστε πως πρόσφατη μελέτη του CIES, του γνωστού κέντρου ερευνών, χαρακτήρισε τον Κωνσταντέλια ως έτοιμο για τη μεταγραφή του σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοπαλία 10 εκατ. Μαρινάκη-Μελισσανίδη! Πωλήσεις 22.6 εκατ. ο ΟΣΦΠ, ζημιά ΑΕΚ,ΠΑΟ -"Μάγκας" Καρυπίδης 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags