Facebook Pixel ΑΕΚ: Η Καινούργιου τραγούδησε σύνθημα της ομάδας και έκανε χαμό! (vid)
| 2023-09-19 22:16:00

Τρέλανε τους ΑΕΚτζήδες η Καινούργιου - Τραγούδησε σύνθημα της Ένωσης στον αέρα! (vid)

Sportdog Team
Τρέλανε τους ΑΕΚτζήδες η Καινούργιου - Τραγούδησε σύνθημα της Ένωσης στον αέρα! (vid)

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον γνωστό για τα οπαδικά του αισθήματα ηθοποιό, Αντώνη Αντωνίου και του έκανε ένα δώρο.

Χαμό έχει προκαλέσει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τραγούδησε δημοφιλές σύνθημα της ΑΕΚ μιας και φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Αντώνη Αντωνίου. Ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής των κιτρινόμαυρων και είχε παρουσιάσει την τελετή εγκαινίων της OPAP-ARENA πριν έναν χρόνο.

Αναλυτικά η στιχομυθία:

«Θα πάμε σε μια άλλη αγάπη σας τώρα, την ΑΕΚ. Χειροκροτούν εδώ, ναι. Θα σας πω και κάτι, θα σας αφήσω άφωνο: "Την ΑΕΚΑΡΑ την αγαπάω, όπου κι αν παίζει θα είμαι κι εγώ μαζί, γιατί μονάχα αυτή η ομάδα μου ομορφαίνει τη ζωή". Έτσι μεγάλωσα από την οικογένειά μου, έτσι μεγάλωσα».

Ο Αντώνης Αντωνίου την χειροκρότησε και της είπε χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ είναι και ομάδα. Οι άλλοι έφτιαξαν ομάδα καλή, καλύτερη αλλά η ΑΕΚ είναι και ομάδα».

Μιλώντας για τη δολοφονία του Μιχάλη, τόνισε: «Εμένα με ενοχλεί ο χουλιγκανισμός, με ενοχλεί όταν οι οργανωμένοι ξεφεύγουν από τα όρια και παίρνουν πρωτοβουλίες που η ομάδα δεν θα ήθελε ποτέ. Όχι μόνο για την δική μας ομάδα, αλλά για όλες. Δεν με ενδιαφέρει η αλητεία στον αθλητισμό, δεν τη θέλω.. Χαίρομαι που ο Μελισσανίδης έβαλε απαγόρευση για τα καπνογόνα, τα λέιζερ και τις κροτίδες στο γήπεδό μας. Χαιρόμαστε πια την ομάδα μας, το ποδόσφαιρο, το γήπεδό μας και οι ποδοσφαιριστές μένουν πιο ελεύθεροι και ουσιαστικοί στην προσφορά τους στην ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει η αλητεία από όποια ομάδα κι αν προέρχεται».

Σχολιάζοντας την αγάπη του για την Ένωση, είπε:

«Είχα αναβάλει παράσταση για ένα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το οποίο κερδίσαμε 3-2 με τελευταίο γκολ του Μάνταλου, νομίζω. Δεν το έχανα. Την αμαρτία μου τη λέω, δεν θα το ξανακάνω, το έχω πει αλλά το έκανα. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι πιο ακραία. Η γυναίκα μου έχει συμβιβαστεί γιατί είναι και εκείνη ΑΕΚ, αλλά δεν πάμε μαζί στο γήπεδο. Έχουμε πάει μια φορά γήπεδο μαζί και έχω πάει μια φορά και με τις κόρες μου, αλλά θέλω να πηγαίνω μόνος μου. Είμαι "βίαιος" φίλαθλος στα συναισθήματά μου και στην έκφρασή μου. Μπορεί να βρίσω κάποια στιγμή εκεί που κάθομαι, αλλά μου αρέσει αυτή η μοναδικότητα να ζήσω την ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags