Οι δύο επιθετικοί του Παναθηναϊκού βρήκαν δίχτυα στο ΟΑΚΑ και συνέχισαν να προκαλούν πονοκέφαλο στον προπονητή του Παναθηναϊκού που έχει τεράστιο δίλημμα ποιον να έχει στη βασική του ενδεκάδα.

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός, Φώτης Ιωαννίδης είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των πράσινων και κόντρα στη Βιγιαρεάλ πέτυχε το τρίτο του ευρωπαϊκό γκολ για φέτος, ενώ ο Σλοβένος φορ που άκουσε τα εξ αμάξης στα προκριματικά με τις χαμένες ευκαιρίες του, φαίνεται πως ξανά βρίσκει τον εαυτό του.

Όπως και να έχει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο με δύο αξιόλογους επιθετικούς που έχουν ένα κοινό σημείο. Είναι και οι δύο γιοι ποδοσφαιριστών. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γιος του Βασίλη που τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήθελε να δει τον γιο του να αγωνίζεται στα ερυθρόλευκα.

Ο Φώτης εντάχθηκε σε ηλικία 10 ετών στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ξεκινώντας το ποδοσφαιρικό ταξίδι ως αμυντικός, αλλά άμεσα έπιασε θέση στη γραμμή κρούσης. Στο  Ρέντη παρέμεινε για 3-4 χρόνια και μετά πήγε στο Λεβαδειακό παίζοντας στη Super League πριν ακόμα ενηλικιωθεί. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων με το τριφύλλι να κερδίζει την υπογραφή του και τον Λάζλο Μπόλονι να τον εμπιστεύεται.

Από ήρωας, μοιραίος και η επιστροφή

Από την άλλη, ο Αντράζ Σπόραρ είναι γιος του πρώην αρχηγού της Ολίμπια Λουμπιάνα, Μίγια και δεν θα μπορούσε και αυτός να μην ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Έχοντας ξεκινήσει από την Ιντερμπλοκ και μετά φόρεσε τις φανέλες των Ολίμπια, Βασιλεία, Αρμίνια, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Μίντλεσμπρο μέχρι που στις 28 Ιουλίου 2022 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Με το τριφύλλι στο στήθος χρειάστηκε μόλις μερικές μέρες (11 Αυγούστου) για να σκοράρει το πρώτο του γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο που έφερε και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κόνφερενς Λιγκ. Ο Σλοβένος φορ έχει ζήσει πολλές φορές τη διαδρομή ήρωας - μοιραίος και τώρα είναι ξανά στην αφετηρία της.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα και για μεταγραφές η Βιγιαρεάλ - Στόχος άσος των Big 4 - Ο ατζέντης στο ξενοδοχείο και τα... 37 εκατ.!