Facebook Pixel Σιντιμπέ: Ήταν συγκλονιστικό, μπορώ να πω και συγκινητικό
| 2023-09-23 16:02:00

Τίποτα δεν είναι τυχαίο: Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ της ΑΕΚ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο: Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ της ΑΕΚ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ σκόραρε για την ΑΕΚ κόντρα στη Μπράιτον και μίλησε για τη μεγάλη βραδιά της Ένωσης στην Αγγλία και συγκινήθηκε.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ απέναντι στη Μπράιτον μίλησε στο Opap News για τις στιγμές που έζησε και τόνισε πως το γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.

Ο Σιντιμπέ στάθηκε στο 0-1 λέγοντας: «Κάθε στατική φάση για εμάς δημιουργεί αρκετά σενάρια που μπορούμε να «τρέξουμε» κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα προσαρμοζόμαστε και στο πως αμύνεται ο αντίπαλος. Είναι κάτι που δουλεύουμε γενικώς στην προπόνηση. Το είχαμε προσπαθήσει και σε κάποια άλλα παιχνίδια με άλλους συμπαίκτες μου αλλά δεν μας είχε βγει. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ενθουσιάστηκα και εγώ ο ίδιος που σκόραρα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι το πρώτο μου γκολ».

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ πήρε το βραβείο για το γκολ της αγωνιστικής στο Europa League και μόλις είδε τη μπάλα στα δίχτυα έτρεξε να πανηγυρίσεις με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή στον πάγκο: «Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο συμπαίκτη μου ή τον προπονητή. Έτρεξα προς τον πάγκο ζητώντας από όλους τους συμπαίκτες μου να έρθουν μαζί για να πανηγυρίσουμε ως ομάδα. Ήθελα να το κάνω γιατί ήταν ο πρώτος μας αγώνας σε ευρωπαϊκούς ομίλους με αυτήν την ομάδα. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές πέρσι με το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν η εξέλιξη της ομάδας μας και στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήθελα να το ζήσουμε όλοι μαζί», επισήμανε ο Γάλλος.

Ο Σιντιμπέ σκόραρε στο 11ο λεπτό και δύσκολα θα ξεχάσει τις στιγμές μετά το γκολ: «Θα σας πω κάτι ειλικρινά. Όταν σκόραρα και άκουσα την ιαχή γκολ, ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν οι δικοί μας οπαδοί ή της Μπράιτον. Ήταν συγκλονιστικό, μπορώ να πω και συγκινητικό. Θέλω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, η στήριξη των οπαδών μας ήταν εντυπωσιακή. Μένουμε ψύχραιμοι και ταπεινοί για να να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags