Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυστηρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ζίβκοβιτς στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-09-25 12:57:00

Αυστηρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ζίβκοβιτς στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη
Αυστηρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ζίβκοβιτς στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επίμαχες φάσεις που προκάλεσε αντιδράσεις την Κυριακή. Ο βετεράνος διαιτητής, Κώστας Φινοκαλιώτης, αναλύει τις επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής στην εκπομπή "Σφύρα Καλά".

Την επίμαχη φάση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον από τα ματς της Κυριακής για την 5η αγωνιστική της Super League σχολίασε ο Κώστας Φινοκαλιώτης. Ο βετεράνος διαιτητής αναφέρθηκε στο πρώτο πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, στο «Καραϊσκάκη».

Ο παλαίμαχος ρέφερι χαρακτήρισε αυστηρό το πέναλτι, χωρίς ωστόσο να αρνείται την ύπαρξη παράβασης για σπρώξιμο στον Ντάνιελ Ποντένσε.

Στη συνέχεια ο Φινοκαλιώτης αναφέρθηκε στον προκλητικό πανηγυρισμό του Ζίβκοβιτς στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, όταν μετά το γκολ που πέτυχε για το 3-1 ο Σέρβος πήγε και έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπερεπε να αποβληθεί», σημειώνει με νόημα ο έμπειρος ρέφερι.

Δείτε την παρέμβασή του στο Sportdog:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακύρωσε μεταγραφή του ΠΑΟ η Βιγιαρεάλ - Βαρύ κλίμα για κορυφαίο όνομα, τον... διώχνει ο Γιοβάνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags