Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης - Σέρχιο Αραούχο: Συγκλονίζουν Αραούχο-Ντέμης για τη δολοφονία του Μιχάλη - "Μούδιασα όταν το έμαθα, όπως ακριβώς με Άλκη" (Vid)
| 2023-09-28 14:12:00

Συγκλονίζουν Αραούχο-Ντέμης για τη δολοφονία του Μιχάλη - "Μούδιασα όταν το έμαθα, όπως ακριβώς με Άλκη" (Vid)

Sportdog Team
Συγκλονίζουν Αραούχο-Ντέμης για τη δολοφονία του Μιχάλη - "Μούδιασα όταν το έμαθα, όπως ακριβώς με Άλκη" (Vid)

Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο μιλούν για την οπαδική βία και συγκλονίζουν διηγούμενοι το πώς έζησαν τις δολοφονίες του Μιχάλη Κατσουρή και του Άλκη Καμπανού.

Για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και το πώς έζησαν τα τραγικά αυτά νέα μίλησαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο στην πρόσφατη συνάντησή τους.,

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος», υποστήριξε ο Ντέμης για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ», συμπληρώνει.

«Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης. «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε», είπε από την πλευρά του ο Αραούχο. «Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό», επισήμανε.

«Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό», επισήμανε ο επιθετικός της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο θείος του Μιχάλη Κατσούρη για το πανό: ’’Είναι ντροπή - Μπράβο στον Γαλανόπουλο’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demis Nikolaidis (@dem11s)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags