Πώς θα ένιωθε άραγε ο ...Γκουσγκούνης αν ένας τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ πήγαινε να του φάει τη δόξα; Σίγουρα άβολα!
Έτσι λοιπόν, η δήλωση της Αλένα Μπουφόν ότι ο άντρας της είναι καλύτερος στο κρεβάτι από τον Σιφρέντι, γνωστό πορνοστάρ από την Ιταλία, δεν έμεινε ...αναπάντητη.
Ο Ιταλός πρωταγωνιστής ροζ ταινιών κάλεσε τον Μπουφόν να περάσει από ...κάστινγκ μπροστά από την κάμερα και να δουλέψει μαζί του!
"Ο Μπουφόν μπορεί να είναι καλύτερος από εμένα στο κρεβάτι, αλλά θέλω να τον δω μπροστά από την κάμερα. Ο Μπουφόν είναι πιο νέος από εμένα, και του κάνω μία πρόταση.
Όταν σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο, θα πρέπει να έρθει να δουλέψει για εμένα. Χρειάζομαι πραγματικούς άνδρες!", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο