Facebook Pixel Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια έντασης με οπαδούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-02 14:07:00

Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια έντασης με οπαδούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια έντασης με οπαδούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητες εικόνες από την Τουρκία, όταν αστυνομικός έβγαλε όπλο κατά την διάρκεια έντασης με οπαδούς στο περιθώριο του Κόνιασπορ-Μπεσίκτας.

Ο σύλλογος της Μπεσίκτας έκανε δήλωση μετά τον αγώνα της ομάδας με την Κόνιασπορ, ανακοινώνοντας ότι ένας αστυνομικός τράβηξε όπλο στους οπαδούς στην είσοδο του γηπέδου και χρησιμοποίησε βία.

Μεταξύ άλλων στη δήλωση της ομάδας αναφέρεται πως: «τις μέρες που χρειαζόμαστε περισσότερο την εθνική ενότητα και αλληλεγγύη, είναι απαράδεκτο ένας αστυνομικός να τράβηξε το όπλο και να χρησιμοποίησε βία εναντίον των οπαδών μας, των οποίων ο μοναδικός σκοπός ήταν να υποστηρίξεουν την ομάδα ποδοσφαίρου».

Από πλευράς της η Κυβέρνηση του Ικονίου έκανε δημόσια δήλωση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον άνωθεν ισχυρισμό. «Έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τον ισχυρισμό ότι ένας αστυνομικός τράβηξε όπλο στην είσοδο του γηπέδου πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που παίζεται σήμερα μεταξύ των συλλόγων Κόνιασπορ - Μπεσίκτας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags