Facebook Pixel Super League 2: Σπουδαίο διπλό του Μακεδονικού
| 2023-10-02 18:20:00

Συνέχισαν με νίκες Καλαμάτα, Χανιά - Πρεμιέρα με το... δεξί για τον Λεβαδειακό - Σπουδαίο διπλό του Μακεδονικού

Sportdog Team
Συνέχισαν με νίκες Καλαμάτα, Χανιά - Πρεμιέρα με το... δεξί για τον Λεβαδειακό - Σπουδαίο διπλό του Μακεδονικού

Χανιά και Καλαμάτα διπλασίασαν τις νίκες τους στη Super League 2 και οδηγούν την «κούρσα» του Β΄ ομίλου ενώ νικηφόρα ξεκίνησε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του στον Α΄ όμιλο.

Superleague 2: Χανιά και Καλαμάτα διπλασίασαν τις νίκες τους στη Super League 2 και οδηγούν την «κούρσα» του Β΄ ομίλου, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η κρητική ομάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του νεοφώτιστου Τηλυκράτη, τον οποίο νίκησε 3-0 χάρη σε τέρματα των Μάναλη, Λεμονή και Νίκολιτς, ενώ η «μαύρη θύελλα» επιβλήθηκε με 3-1 του -επίσης νεοφώτιστου- Γιούχτα, με γκολ των Μπαράλες, Πασά και Ακόστα (μείωσε στο φινάλε με πέναλτι ο Ροβίθης).

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε στη Μυτιλήνη του Αιολικού με 3-1, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Α΄ ομίλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ του Ραμίρες και ένα του Ζαφειράκη, ενώ στο β΄ μέρος οι νεοφώτιστοι κατάφεραν απλά να μειώσουν με τον Κόρνιτς.

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του στον Α΄ όμιλο της Super League 2. Η ομάδα της Βοιωτίας, που είχε ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε 1-0 την Κοζάνη στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπελμόντε στο 11ο λεπτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags