Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάαλαντ έχουμε πρόβλημα: Δεν σκόραρε για 3ο σερί ματς και έχασε το 100% των μονομαχιών (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-09 15:13:00

Χάαλαντ έχουμε πρόβλημα: Δεν σκόραρε για 3ο σερί ματς και έχασε το 100% των μονομαχιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει περάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει και ο Σαλιμπά της Άρσεναλ κέρδισε το 100% των μεταξύ τους μονομαχιών.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο και ο Νορβηγός επιθετικός εθεάθη να αντιμετωπίζει ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της Άρσεναλ μετά το σφύριγμα της λήξης,

Όλα στραβά πάνε για τον Χάαλαντ τελευταία, αφού πάλι δεν σκόραρε και άρχισε να προβληματίζει. Ο Νορβηγός έφτασε τρία παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, κάτι φυσιολογικό για κάθε επιθετικό, αλλά όχι για τον Χάαλαντ. Το νούμερο 9 της Σίτι ολοκλήρωσε τους αγώνες με τη Γουλβς, τη Λειψία και την Άρσεναλ χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Φαίνεται πως οι αντίπαλοι έμαθαν να ακυρώνουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην The Telegraph λέγοντας: «η αίσθηση είναι ότι κάνουν περισσότερα πράγματα για να με σταματήσουν, ότι μου βάζουν περισσότερους παίκτες».

Το δίδυμο που σχημάτισαν οι Σαλιμπά και Γκαμπριέλ ντος Σάντος σταμάτησαν εντελώς τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος αμυντικός κέρδισε το 100% των μονομαχιών του (3/3). Ήταν τέτοια η απόδοση του κεντρικού δίδυμου των Λονδρέζων που οι σίτιζενς ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τέσσερα σουτ, το χαμηλότερο ρεκόρ τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags