Ο Γερμανός τεχνικός και παλαίμαχος μέσος θα μπορούσε να ενταχθεί σε έναν από τους τρεις πρώην συλλόγους του (Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης) από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο θεωρείται ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας της Λεβερκούζεν τη σεζόν 2023-24, η οποία είναι στην κορυφή της Bundesliga με έξι νίκες σε επτά αγώνες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ακούστηκε για διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα BILD, έχει συμφωνήσει με τη Λεβερκούζεν σε μια ρήτρα τερματισμού του συμβολαίου του, η οποία ισχύει μόνο για την κλήση τριών πρώην συλλόγων στις οποίες ο μέσος έπαιξε σε όλη την καριέρα του ως παίκτης:  τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ.

Αυτές οι τρεις ομάδες θα μπορούσαν να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του Ισπανού τεχνικού παρά το συμβόλαιο που έχει με τον σύλλογο της Bundesliga έως το 2026.

Η ρήτρα θα τεθεί σε ισχύ από το επόμενο καλοκαίρι, οπότε οι σύλλογοι θα μπορούσαν να αρχίσουν να υπογράφουν τον προπονητή της Λεβερκούζεν.