Facebook Pixel Μαύρα μαντάτα! Νεκρός εντοπίστηκε ο παίκτης της Κόρδοβα
| 2023-10-16 15:43:00

Μαύρα μαντάτα! Νεκρός εντοπίστηκε ο παίκτης της Κόρδοβα

Sportdog Team
Μαύρα μαντάτα! Νεκρός εντοπίστηκε ο παίκτης της Κόρδοβα

Βρέθηκε το πτώμα του 18χρονου Αλβάρο Πριέτο που αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη.

Μαύρα μαντάτα μας έρχονται από την Ισπανία για τον Αλβάρο Πριέτο, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog, αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη, μετά από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, όταν εξαφανίστηκε στο σταθμό Σάντα Γιούστα για να πάρει το τρένο για την Κόρδοβα.

Σύμφωνα με κατάθεση του πατέρα του, ο Αλβάρο έχασε το συγκεκριμένο δρομολόγιο και προσπάθησε να μπει χωρίς εισιτήριο, καθώς δεν είχε μετρητά ή κάρτα μαζί του, σε ένα άλλο με προορισμό τη Βαρκελώνη που είχε στάση στην Κόρδοβα.  Η είδηση πήρε μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής και οι γονείς του έκαναν έκκληση σε όποιον μπορεί να έχει κάποια πληροφορία και πριν από τη σέντρα του αγώνα της Κόρδοβα με τη Μέριδα, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα πανό το οποίο έγραφε:

«Εξαφανίστηκε, Άλβαρο έλα πίσω σύντομα». Τελικά, έγινε γνωστό ότι το άψυχο σώμα του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. Το θύμα φορούσε μπεζ παντελόνι και πράσινο πουκάμισο με την αστυνομία να προχωρά στην ταυτοποίηση από τις περιγραφές που είχαν γίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags