Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σχόλιο Ταμπάκου για το Ελλάδα-Ολλανδία: "Δεν έχει δοθεί εξήγηση για το κλειστό πέταλο"
| 2023-10-17 11:43:00

Σχόλιο Ταμπάκου για το Ελλάδα-Ολλανδία: "Δεν έχει δοθεί εξήγηση για το κλειστό πέταλο"

Sportdog Team
Σχόλιο Ταμπάκου για το Ελλάδα-Ολλανδία: "Δεν έχει δοθεί εξήγηση για το κλειστό πέταλο"

Ο Σωτήρης Ταμπάκος αναφέρθηκε στην κακή εικόνα με το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ολλανδία.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το άδειο πέταλο στην OPAP Arena στον χθεσινό κρίσιμο αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία (0-1) για τα προκριματικά του Euro, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση γιατί συνέβη αυτό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

«Δεν έχει δοθεί εξήγηση από την ΕΠΟ γιατί το πέταλο ήταν άδειο και δεν εκδόθηκαν εισιτήρια. Η εικόνα ήταν πολύ άσχημη και είναι κρίμα που ακόμη περισσότερος κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να είναι δίπλα στην Εθνική ομάδα. Θα πρέπει αυτό το πρόβλημα να λυθεί εν όψει του ημιτελικού των playoffs που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο τον Μάρτιο», σημείωσε.

 

Όσο για τον αγώνα είπε: «Η Εθνική ομάδα ήταν ανταγωνιστική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πάλεψε πολύ απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, βάθος στον πάγκο και ο αθλητικότητα. Ο διαιτητής, που είναι Elite, έδωσε όλες τις φάσεις υπέρ των Ολλανδών».

Παράλληλα είπε πως κάποιες επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ μπορούσαν να είναι διαφορετικές, όπως με την τοποθέτηση τριών φορ στο γήπεδο ενώ δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες μεσοεπιθετικά, παρότι υπήρχαν επιλογές στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μάσησε από Γαλλία-Ολλανδία, αυτούς θα φοβηθεί; Το έφερε τούμπα ο Πογέτ - Αν έδινε την πάσα ο Φώτης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags