Facebook Pixel Η ΑΕΚ απαντά για το κλειστό πέταλο στο Ελλάδα-Ολλανδία! Ζώνη ασφαλείας – Εμπάθεια και απέχθεια
| 2023-10-17 15:32:00

Η ΑΕΚ απαντά για το κλειστό πέταλο στο Ελλάδα-Ολλανδία! Ζώνη ασφαλείας – Εμπάθεια και απέχθεια

του Κιτρινόμαυρου
Η ΑΕΚ απαντά για το κλειστό πέταλο στο Ελλάδα-Ολλανδία! Ζώνη ασφαλείας – Εμπάθεια και απέχθεια

Τί λένε στην Ένωση για όσα ακούγονται γύρω από το κενό που υπήρχε στη Θύρα 21 στο ματς Ελλάδα-Ολλανδία.

Εντύπωση προκάλεσε στην αναμέτρηση Ελλάδα-Ολλανδία εκτός από τον κακό αγωνιστικό χώρο που σχολιάστηκε αρνητικά ακόμα και απ’τον Φαν Ντάικ, η άδεια θύρα 21 του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για το θέμα πάντως τοποθετήθηκε και ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ανέφερε μετά το ματς: "Ευχαριστώ τους οπαδούς, αν και θα ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να γεμίσουμε και την τελευταία κερκίδα, που είναι περίεργο να παίζουμε σ' ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Ο πάγκος έπαιζε στο παιχνίδι, δίνει καλά πράγμα για το μέλλον".

Το πρωί της Τρίτης (17/10), η ΕΠΟ πήρε θέση παραπέμποντας σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αν και υπήρχαν φωνές στον Τύπο που υποστήριζαν, ότι η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να μην δημιουργηθούν ζημιές στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της Ένωσης σχολιάζοντας το θέμα έκαναν λόγο για μεγάλη δόση εμπάθειας και απέχθειας. Υποστηρίζουν, ότι το κλείσιμο του πετάλου ήταν στο πλαίσιο των μέτρων της αστυνομίας προκειμένου να δημιουργήσει μία ζώνη ασφαλείας μεταξύ των Ελλήνων και των Ολλανδών οπαδών. Οι τελευταίοι τοποθετήθηκαν στον βορειοανατολικό πυλώνα του στεγάστρου. Υπενθυμίζεται, ότι στο πρόσφατο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μεταξύ ΑΕΚ και Άγιαξ, προκλήθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο κατά την προσέλευση των Ολλανδών οπαδών στη Φιλαδέλφεια.

Πάντως στο προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, στις 6 Οκτωβρίου (5-0) το πέταλο ήταν σε λειτουργία. Ο κόσμος όμως στην αναμέτρηση ήταν πολύ λιγότερος σε σχέση με το ματς με την Ολλανδία, στο οποίο ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο δυνατός και φυσικά το παιχνίδι είχε εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags