Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Σκάει... βόμβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; "Ψήνουν" Εμπαπέ να αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας
| 2023-10-27 20:13:00

Σκάει... βόμβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; "Ψήνουν" Εμπαπέ να αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; "Ψήνουν" Εμπαπέ να αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας

Σε λιγότερο από έναν χρόνο το Παρίσι πρόκειται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η γαλλική Ομοσπονδία θέλει τον σούπερ σταρ της Παρί παρόντα στο μεγάλο ραντεβού.

Κιλιάν Εμπαπέ: Αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το καλοκαίρι του 2024, και μάλιστα η γαλλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει σαν στόχο να πείσει τον 24χρονο σούπερ σταρ της Παρί να δώσει το παρών με την ποδοσφαιρική ομάδα με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο», είπε ο ο πρόεδρος της FFF, Φιλίπ Ντιαλό για την προσπάθεια να πειστεί ο Κιλιάν Εμπαπέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε γιατί άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα - "Εμμονή" με Αϊτόρ, "εξαφάνισε" Ιωαννίδη


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags