Facebook Pixel Ματς καρμπόν με αυτό του ΟΑΚΑ
| 2012-01-31 19:03:00

Ματς καρμπόν με αυτό του ΟΑΚΑ

Ματς καρμπόν με αυτό του ΟΑΚΑ

Ένα ματς… καρμπόν με αυτό του ΟΑΚΑ μεταξύ των ίδιων ομάδων στις 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Διαβάστε την ανάλυση στον αγώνα Δόξα-Παναθηναϊκός.
 

Οι σχεδόν καταδικασμένοι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά για άλλη μια φορά έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό, όπως ακριβώς πριν από 12 βράδια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Δόξα Δράμας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιεί ένα αφιλόξενο και κρύο γήπεδο για έδρα της αφού η…. με το έτσι θέλω συμπλήρωση των ομάδων στη Superleague, καταδίκασε την συμπαθή ομάδα της Δράμας σε πρώιμο υποβιβασμό (κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Λεβαδειακό).

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα μικρό διάλειμμα συνεχίζει τα… 1-0 και παρουσιάζει πλέον ένα σύνολο που ακόμα και στην άσχημη μέρα του μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που του επιτρέπει να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πλάνο Κατσαβάκη

Δεν ξέφυγε απ την πεπατημένη ο προπονητής της Δόξας και επέλεξε το σύνηθες γι αυτόν πλέον, 4-5-1. Αξιοσημείωτη τακτική πινελιά του Κατσαβάκη αποτελεί η τοποθέτηση του Αμπουμπακάρι σε ρόλο δεξιού χαφ- εξτρέμ , με σκοπό τις μη προωθήσεις του Ιωαννίδη, ώστε να μην έχει βοήθειες ο ταχύτατος Κουίνσι.

Η μη συμμετοχή του Βάντερσον (στη θέση του ξεκίνησε ο Κυβελίδης) σε συνδυασμό με την κοινή παρουσία των Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι ήταν… βούτυρο στο ψωμί για την άμυνα του ΠΑΟ, αφού οι δύο στόπερ των πρασίνων δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους και ο Έλληνας επιθετικός είναι κλασσική περίπτωση βαρύ και δυνατού παίκτη.

Ο Κατσαβάκης διέγνωσε με επιτυχία το παραπάνω και έριξε στο ματς (45′) τον ταχύτατο Βάντερσον, ο οποίος αναστάτωσε και απασχόλησε αρκετά την αμυντική γραμμή του τριφυλλιού. Η χαμηλή ποιότητα της ομάδας του όμως δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στους μαυραετούς.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags