Facebook Pixel Το παραδέχτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη! Συγκλονιστική αποτυχία η υπόθεση δολοφονίας Κατσούρη
| 2023-10-31 16:13:00

Το παραδέχτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη! Συγκλονιστική αποτυχία η υπόθεση δολοφονίας Κατσούρη

Sportdog Team
Το παραδέχτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη! Συγκλονιστική αποτυχία η υπόθεση δολοφονίας Κατσούρη

Ο Γιάννης Οικονόμου δεσμεύτηκε, ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά. Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν έξι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Για συγκλονιστική αποτυχία έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από επίθεση χούλιγκαν που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη τη χώρα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Οι σύνδεσμοι έκλεισαν, έχουν γίνει αλλεπάλληλες έφοδοι», είπε για την οπαδική βία, μιλώντας στον ANT1 εξηγώντας πως, «το να κλείσεις το σύνδεσμο είναι ένα πράγμα, όμως μεταφέρουν αλλού τις γιάφκες και τα ρόπαλα. Η Αστυνομία βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κατόπι τους».

Για την υπόθεση Κατσουρή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι, «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε αυτό να ξαναπεναληφθεί. Ήταν συγκλονιστική αποτυχία».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε «σε κάθε αθλητικό γεγονός η αστυνομία βρίσκεται εκεί. Η ίδια αστυνομία, που ελέγχει τους ίδιους οπαδούς, στα ίδια γήπεδα είναι που τους ελέγχει στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια» και διερωτήθηκε, «γιατί στα ευρωπαϊκά δεν γίνονται μπάχαλα; Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι μόνο η αστυνόμευση».

 

Εξελίξεις στη δολοφονία Κατσούρη: Στο μικροσκόπιο 6 αξιωματικοί της ΕΛΑΣ

Εχθές, ρεπορτάζ του OPEN μετέδωσε ότι στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν έξι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για άτομα που υπηρετούν στην Αττική, στη ΓΑΔΑ καθώς επίσης και στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

 

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags