Ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γκάνας, Ασαμόα Γκίαν πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στην πρώην σύζυγό του αφού το δικαστήριο διαπίστωσε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών τους.
Ο 37χρονος άσος και η πρώην σύζυγός του έχουν εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη εδώ και τρία χρόνια και η υπόθεση διαζυγίου κράτησε αφού ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι τα τρία παιδιά τους μπορεί να μην είναι δικά του. Ένα τεστ DNA διέψευσε τους ισχυρισμούς του ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και έτσι το πληρώνει ακριβά.
Ο πρώην επιθετικός των Ουντινέζε, Ρεν και Σάντερλαντ διατάχθηκε από το δικαστήριο πως πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα σπίτι στην Άκρα, ένα βενζινάδικο και δύο αυτοκίνητα.
Ο Ασαμόα Γκίαν θα πρέπει επίσης να πληρώνει 2.100 δολάρια το μήνα για διατροφή των παιδιών.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
