Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Λάθος η αποβολή Αράο! Πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία - Άριστη η γερμανική διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-06 15:55:00

Λάθος η αποβολή Αράο, γιατί δεν έδωσε απευθείας κόκκινη; - Ξεκάθαρο πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία (BINTEO)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντινός Φινοκαλιώτης σχολιάζει στην εκπομπή "Σφύρα Καλά" τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League σχολίασε στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης.

Λαμία – Παναθηναϊκός

Έχουμε τέσσερις φάσεις, δύο για κάθε ομάδα, με σωστές αποφάσεις του διαιτητή Μανούχου. Και στις δύο περιπτώσεις που φώναξαν οι πράσινοι για πέναλτι σε Βαγιαννίδη-Τζούρισιτς, οι αποφάσεις ήταν σωστές.

Για την κόκκινη στον Αράο είναι λανθασμένη απόφαση. Είχε ψηλά το πόδι του, αλλά στη συνέχεια το μάζεψε. Φάουλ στον παίκτη της Λαμίας υπήρχε, αλλά όχι παράβαση του Άραο. Ίσως επηρεάστηκε από το θέατρο του ποδοσφαιριστή Ακούνια.

Κηφισιά – ΑΕΚ

Εδώ έχουμε τρεις φάσεις. Το πρώτο ακυρωθέν είναι ξεκάθαρα οφσάιντ. Η δεύτερη περίτπωση είναι δυσκολότερη. Τέλος στο 88’ υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι από ανατροπή του Γκαρσία.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή έχουμε μία εξαιρετική διαιτησία από γερμανό διαιτητή.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - "Πρώτη φορά το είδα αυτό με τις γραμμές - Ξεγελάστηκε με Αράο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags