Facebook Pixel "Μόνο ένα ερωτηματικό στην ΑΕΚ - Το μεγάλο όπλο που δίνουν οι επιστροφές στον Αλμέιδα"
| 2023-11-08 17:02:00

"Μόνο ένα ερωτηματικό στην ΑΕΚ - Το μεγάλο όπλο που δίνουν οι επιστροφές στον Αλμέιδα"

Sportdog Team
"Μόνο ένα ερωτηματικό στην ΑΕΚ - Το μεγάλο όπλο που δίνουν οι επιστροφές στον Αλμέιδα"

Στη μόνη αγωνιστική εκκρεμότητα της ΑΕΚ ενόψει Μαρσέιγ και το κομβικό (για τη φιλοσοφία Αλμέιδα) πλεονέκτημα που προσφέρει η επιστροφή τόσων βασικών αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

ΑΕΚ: Για το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί πλέον με πολύ περισσότερες επιλογές) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι μοναδικό ερωτηματικό ενόψει Πέμπτης για την ΑΕΚ είναι η ετοιμότητα του Ρότα και από ‘κει και πέρα είναι στην ευχέρεια του Αργεντινού πώς θα διαχειριστεί Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν και πόσοι εξ αυτών θα ξεκινήσουν βασικοί, υπογράμμισε ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την αγωνιστική φιλοσοφία του Αργεντινού ότι θα μπορεί να φρεσκάρει και κατά τη διάρκεια του αγώνα την ομάδα του, δίνοντας δύναμη και αντοχή για να πρεσάρει ως το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags