Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Προτιμά Μπερνάρ από Σκάρπα ο Σκολάρι - Μόνο με ακριβή πώληση τον δίνει ο Μαρινάκης - Τι θέλει ο παίκτης!
| 2023-11-11 18:45:00

Προτιμά Μπερνάρ από Σκάρπα ο Σκολάρι - Μόνο με ακριβή πώληση τον δίνει ο Μαρινάκης - Τι θέλει ο παίκτης!

GOALάρες by Εvaggelistis
Προτιμά Μπερνάρ από Σκάρπα ο Σκολάρι - Μόνο με ακριβή πώληση τον δίνει ο Μαρινάκης - Τι θέλει ο παίκτης!

Η... αφύπνιση στον Ολυμπιακό και η αδυναμία στον άσο του ΠΑΟ. Ποια ομάδα της Βραζιλιάς έχει στη μεταγραφική της λίστα τους δύο "μπαλαδόρους" των δύο ελληνικών ομάδων, με πόσα χρήματα μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του ο άσος των Πειραιωτών και της Νότιγχαμ Φόρεστ και ποια είναι η δική του απόφαση.

Την ώρα που ο Γκουστάβο Σκάρπα άρχισε να στέλνει... μηνύματα 11άδας στον κόουτς Μαρτίνεθ και ότι θα πρέπει να του δοθεί ρόλος στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε από τη Βραζιλία μια ακόμη ενδιαφερόμενη ομάδα για αυτόν. Με την επισήμανση μάλιστα πως η προκειμένη, Ατλέτικο Μινέιρο (τωρινή ομάδα του Χούλκ και η παλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα) είναι πολύ ζεστή. 

Κάπου εδώ , λοιπόν, έρχεται ο "Ευαγγελιστής" με πλούσιο, αποκαλυπτικό κι άκρως διαφωτιστικό follow up με πρωταγωνιστές Σκάρπα, Μπερνάρ, Σκολάρι (και όχι μόνο) κι αλλάζει λίγο τα... δεδομένα! 

ΣΚΑΡΠΑ/ΜΠΕΡΝΑΡ: Βραζιλιάνοι μπαλαδόροι μεσοεπιθετικοί και οι δύο, πάνω κάτω και οι δύο με το ίδιο ετήσιο κασέ (δηλαδή 2.500.000 ευρώ χοντρικά), αλλά με τον άσο του Παναθηναϊκού να είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, με μεγαλύτερη καριέρα στην Ευρώπη και με 13 διεθνείς συμμετοχές περισσότερες στη Σελεσάο από τον συμπατριώτη του άσσο, ο οποίος ακόμα δεν έχει καθιερωθεί ως βασικός στον Ολυμπιακό. Και οι δυο μάλιστα δέχονται -από το καλοκαίρι που μας πέρασε- φλερτ από βραζιλιάνικες ομάδες που επιδιώκουν τον επαναπατρισμό τους. Η βασική διαφορά τους είναι πως ο ένας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ενώ ο άλλος πού είναι δανεικός κι ανήκει στην κοινής ιδιοκτησίας με τους ερυθρόλευκους Νότιγχαμ, έχει συμβόλαιο με το αγγλικό κλαμπ ως το 2026. Σημαντική η διαφορά τους επίσης και στις χρηματιστηριακές αξίες, με την μετοχή του Σκάρπα στα 8.000.000 και του Μπερνάρ στα 3.000.000 ευρώ...

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ: Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους προέκυψε εσχάτως... "σοβαρό ενδιαφέρον" της για τον Σκάρπα ενόψει Γενάρη! Σύμφωνα δε με το follow up που ακολούθησε από ερυθρόλευκους ρεπόρτερ, η Ατλέτικο Μινέιρο είναι η πλέον ζεστή ενδιαφερόμενη, σε σχέση με τις ουκ ολίγες (όντως) μεγάλες και οικονομικά εύρωστες ομάδες της Βραζιλίας, που φλερτάρουν ήδη άμεσα ή έμμεσα με τον Σκάρπα! Μάλιστα...Η Ατλέτικο Μινέιρο πραγματικά θέλει να ενισχυθεί με τέτοιο παίκτη και έχει τον Σκάρπα στα ραντάρ της! Όπως έχει όμως και τον Μπερνάρ!! Μιλάμε για 110% γκαραντί πληροφορία αυτό που σας γράφω. Ο Μπερνάρ μάλιστα είναι... παιδί της ομάδας του Μπέλο Οριζόντε αφού από αυτή ξεκίνησε πριν πουληθεί αντί 25.000.000 ευρώ, τον Αύγουστο του 2013, στην Σαχτάρ Ντόνεσκ (προσωπική επιλογή τότε του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην ουκρανική ομάδα)... 

ΣΚΟΛΑΡΙ: Εδώ θα καταθέσω και την δική μας πληροφορία, πως ο διάσημος 75χρονος προπονητής της Ατλέτικο Μινέιρο έχει μεγάλη αδυναμία στον Μπερνάρ. Μαζί του ο νυν άσος του ΠΑΟ έκανε τις 13 από τις συνολικά 14 συμμετοχές του στην Εθνική Βραζιλίας ενώ ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον είχε στην αποστολή της σελεσάο στο Μουντιάλ του 2014, δίνοντας του 3 ματς και ένα 90λεπτο, στο ντροπιαστικό 1-7 από την Γερμανία! Με τον Σκολάρι να έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο και για την επόμενη σεζόν στην βραζιλιάνικη Serie A, ήτοι ως 31Δεκεμβρίου του 2024! 

ΣΚΑΡΠΑ: Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με το που τον πέρασε αλλαγή ο Μαρτίνεθ και για όσο έπαιξε, ήταν θετικός ο Βραζιλιάνος. Στέλνει δηλαδή μηνύματα στον προπονητή του πως μπορεί πλέον να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό και αξίζει να επισημανθεί. Ίσως το θέμα του να είναι η προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και το λογικό του... ξενέρωμα, που δεν μπόρεσε να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και κατέληξε στην ... Superleague. O Σκάρπα πάντως δεν θέλει να εγκαταλείψει ακόμη, τόσο εύκολα και νωρίς, το όνειρο της ...ευρωπαϊκής του καριέρας και να επιστρέψει στην Βραζιλία. Ίσως έτσι να εξηγείται κι αυτή η αφύπνιση/αντίδρασή του το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό κι ενώ φουντώνουν οι "προσκλήσεις" από την πατρίδα του (Ατλέτικο Μινέιρο,Παλμέιρας, Φλουμινένσε, Φλαμένγκο, Σάντος, Σάο Πάουλο).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μια επισήμανση: ο Σκάρπα αν επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ξανά μπάλα, αυτό θα γίνει όχι με δανεισμό αλλά με αγορά. Και η Φόρεστ δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 6.000.000. Τώρα, από τις βραζιλιάνικες που έχει ακουστεί πως ενδιαφέρονται για τον αριστεροπόδαρο άσο, οι Παλμέιρας/Φλαμένγκο όντως έχουν πολλά λεφτά και μπορούν να πληρώσουν υψηλά transfer fee. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτά τα δύο club έχουνε τα διπλάσια budget από τα υπόλοιπα ενώ λεφτά διαθέτουν και οι Σαο Πάουλο, Ατλέτικο...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έπαιξε λεπτό στον Ολυμπιακό και φέρνει 1 εκατομμύριο - Τον "έκοψε" ο Μαρτίνεθ, τον θέλουν στην Ισπανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags