Facebook Pixel Γιβραλτάρ: Τριγμοί στο Γιβραλτάρ μετά την 14άρα από τη Γαλλία - Ζητούν την απόλυση του προπονητή!
| 2023-11-19 19:20:00

Τριγμοί στο Γιβραλτάρ μετά την 14άρα από τη Γαλλία - Ζητούν την απόλυση του προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο διασυρμός από τους φιναλίστ του Μουντιάλ έχει φέρει αναστάτωση.

Η Γαλλία έσπασε όλα τα ρεκόρ στο ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ και έριξε 14 γκολ στα δίχτυα των ανυπεράσπιστων αντιπάλων ημιεπαγγελματιών ποδοσφαιριστών! Αυτό, όπως είναι αναμενόμενο, έχει δημιουργήσει συζήτηση εντός της ποδοσφαιρικής κοινότητας σχετικά με το δίκαιο του πράγματος αλλά εντός του Γιβραλτάρ η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ο προπονητής της ομάδας, Χούλιο Ρίμπας, δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την 14άρα και οι πληροφορίες τον θέλουν να... μετράει ώρες!

Στο πρώτο ματς με τους Γάλλους, το σκορ είχε μείνει στο 3-0 και υπήρχε αισιοδοξία ότι θα αποφευχθεί ένας διασυρμός όμως οι φιλοδοξίες για κάτι τέτοιο πήγαν περίπατο... Ο Ρίμπας δέχεται πυρά όχι τόσο για τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς αυτό είναι αναμενόμενο λίγο - πολύ αλλά για την επιλογή των παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η εμμονή τους στον 42χρονο φορ Λι Κασκιάρο, τον 37χρονο στόπερ Μουελί, αλλά και τον 40χρονο μπακ Ρόι Τσιπολίνα είναι ένα πεδίο στο οποίο δέχεται σφοδρότατη κριτική.

Με αυτόν στο τιμόνι το Γιβραλτάρ έχει μετρήσει 5 νίκες σε ισάριθμα έτη και παρότι το μέλλον του είναι στον αέρα, έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα στην εθνική ομάδα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags