Facebook Pixel Μπάχαλο ξανά με το Κύπελλο Ελλάδας - Πάει για το 2024 η φάση των 16 λόγω... Ερντογάν!
| 2023-11-19 18:37:00

Μπάχαλο ξανά με το Κύπελλο Ελλάδας - Κίνδυνος αναβολής για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Πότε θα γίνει

Sportdog Team
Μπάχαλο ξανά με το Κύπελλο Ελλάδας - Κίνδυνος αναβολής για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Πότε θα γίνει

Προβλήματα και φέτος με τη διοργάνωση των αγώνων για τη φάση των 16.

Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας, όμως το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός όπως και τα άλλα ματς είναι στον αέρα! Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου. Αυτές δε θα είναι οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα ματς, όπως όλα δείχνουν καθώς υπάρχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να βάλει το ντέρμπι αιωνίων στις 5 Δεκεμβρίου.

Αυτό θα σήμαινε πως οι δύο πρωτοπόροι θα είχαν ξεκούραση μόλις 2 ημερών από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, γεγονός που δεν αποδέχτηκαν. Η αρχική ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης ήταν η 6η Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα γίνονται πορείες στη μνήμη του δολοφονηθέντος Αλέξη Γρηγορόπουλου και θα χρειαστούν χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους της Αθήνας, επομένως δεν μπορεί να γίνει τότε ο αγώνας. Η άλλη επιλογή είναι η 7η Δεκεμβρίου η οποία αποκλείεται λόγω... Ερντογάν!

Η άφιξη του Τούρκου Προέδρου στη χώρα μας καθιστά απαγορευτική τη διεξαγωγή του ντέρμπι και οι πληροφορίες του ''dikisports'' αναφέρουν πως ολόκληρη η φάση των «16» θα μεταφερθεί για τις αρχές του νέου έτους και θα πάνε παρακάτω και οι ρεβάνς!

Θυμίζουμε τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

1. ΟΦΗ-Κηφισιά
2. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
3. ΠΑΟΚ-Βόλος
4. ΑΕΚ-Άρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags