Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οριστικό: Εκεί θα παίξει την πρόκριση στο Euro η Εθνική, αν περάσει το Καζακστάν!
| 2023-11-23 13:19:00

Οριστικό: Εκεί θα παίξει την πρόκριση στο Euro η Εθνική, αν περάσει το Καζακστάν!

Sportdog Team
Οριστικό: Εκεί θα παίξει την πρόκριση στο Euro η Εθνική, αν περάσει το Καζακστάν!

Μόλις έγινε γνωστή η έδρα του τελικού των πλέι οφ, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Euro του 2024.

Δεν έκανε το... χατίρι στην Εθνική Ελλάδας η κληρωτίδα στη Νιόν, αφού η Εθνική μας θα αναγκαστεί να παίξει εκτός έδρας την πρόκριση στο Euro 2024, αν τελικά περάσει το εμπόδιο του Καζακστάν στον ημιτελικό της "OPAP Arena".

Συγκεκριμένα, η σημερινή κλήρωση έβγαλε ως έδρα του μεγάλου τελικού των πλέι οφ την Γεωργία ή την πόλη του Λουξεμβούργου, αναλόγως το ποια ομάδα θα προκριθεί από το ζευγάρι των δύο στον άλλο ημιτελικό.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική θα παίξει με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, τότε θα ταξιδέψει σε μία εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου για τον τελικό της 26ης Μαρτίου.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν τα άλλα δύο εισιτήρια που... περιμένουν τον κάτοχό τους για την τελική φάση του Euro, είναι:

Path A 
Πολωνία - Εσθονία
Ουαλία - Φινλανδία

Path B 
Ισραήλ - Ισλανδία
Βοσνία - Ουκρανία

Οι τελικοί από τα δύο αυτά γκρουπ θα γίνουν στις έδρες των πρώτων ζευγαριών, ήτοι σε Ισραήλ ή Ισλανδία και Πολωνία ή Εσθονία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χείμαρρος" Πογέτ για Φορτούνη: "Οπαδοί του Ολυμπιακού μου έλεγαν..." - Ατάκες για προέδρους, συμβόλαιο και "Ντέλια"! (aud)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags