Facebook Pixel Εξελίξεις για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία!
| 2023-11-23 15:11:00

Εξελίξεις για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία!

Sportdog Team
Εξελίξεις για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία!

Ο παίκτης έκανε εξετάσεις οι οποίες διαπίστωσαν, ότι το πρόβλημα που του προκαλεί τις ενοχλήσεις δεν έχει σχέση με την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

Εξελίξεις έχουμε για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα, το πρωί της Τετάρτης, αποχωρώντας από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα λόγω ενοχλήσεων. Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν, ότι είχε δεχτεί ένα χτύπημα στους κοιλιακούς στο ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο παίκτης έκανε εξετάσεις οι οποίες διαπίστωσαν, ότι το πρόβλημα που του προκαλεί τις ενοχλήσεις δεν έχει σχέση με την αναμέτρηση του Europa League, αλλά ούτε και με παλαιότερους τραυματισμούς. Όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο της Ένωσης, ο 25χρονος θα συνεχίσει Θα συνεχίσει συντηρητικά και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται.

Υπενθυμίζεται, ότι με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Super League, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρίσκεται στα κάτω πατώματα της βαθμολογίας. Ο Λιβάια όπως φαίνεται θα χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Μπράιτον.

To θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα ήταν ότι την Πέμπτη όλοι οι διεθνείς, εκτός από Πινέδα και Κάλενς που αναμένονται στην Αθήνα σήμερα, ήταν στη διάθεσή του. Ο Περουβιανός αναμένεται το μεσημέρι στην Ελλάδα, ενώ το βράδυ θα αφιχθεί ο Μεξικανός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags