Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Καμάρντα; Το 15χρονο «διαμάντι» της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-23 17:39:00

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Καμάρντα; Το 15χρονο «διαμάντι» της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Καμάρντα; Το 15χρονο «διαμάντι» της Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας νέος Λαμίν Γιαμάλ εν όψει.

Η Μίλαν σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία για ντεμπούτο στον Φραντσέσκο Καμάρντα, για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Φιορεντίνα. Ο 15χρονος επιθετικός έχει ασυναγώνιστα ρεκόρ στους Νέους του συλλόγου και έχει ήδη αποδείξει την αξία του στο Youth League.

Ο γεννημένος στις 10 Μαρτίου 2008, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα μεταξύ της Μίλαν και της Φιορεντίνα και αυτό σημαίνει ότι, σε ηλικία 15 ετών, το διαμάντι του ιταλικού συλλόγου θα είχε την ευκαιρία να κάνει επίσημο το ντεμπούτο του και να δείξει τι κάνει εδώ και αρκετό καιρό στις μικρότερες τάξεις της ομάδας .

Ο προπονητής, Στέφανο Πιόλι βρίσκεται εν μέσω κρίσης διαθεσιμότητας στην επίθεση, καθώς ο Ολιβιέ Ζιρού είναι τιμωρημένος και στην Εθνική του ομάδα τραυματίστηκε ο Οκαφόρ. Οι απουσίες σημαίνουν ότι ο Λούκα Γιόβιτς αναμένεται να ξεκινήσει μπροστά, αλλά χωρίς άλλες διαθέσιμες επιλογές, ο Καμάρντα θα μπορούσε να κληθεί στον πάγκο της Μίλαν για πρώτη φορά. 

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα σύμφωνα με όσα λένε από την Ιταλία, έχει 483 γκολ σε 83 αγώνες! Δεδομένου του πιθανού ενδιαφέροντος των μεγάλων της Ευρώπης, η Μίλαν θέλει να εξασφαλίσει τον Καμάρντα και θα του προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Καμάρντα έχει συνεισφέρει με επτά γκολ και δύο ασίστ σε 13 αγώνες με την ομάδα Primavera της Μίλαν αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των τριών στο UEFA Youth League. 

Έχει επίσης βρει δίχτυα σε τέσσερις περιπτώσεις για την U19 της Ιταλίας σε συνολικά έξι συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags