Facebook Pixel Ευρώπη: Απίστευτο! Γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα έχει περισσότερα έσοδα από τις μπύρες πάρα από πωλήσεις παίκτών!
| 2023-11-23 23:16:00

Απίστευτο! Γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα έχει περισσότερα έσοδα από τις μπύρες πάρα από πωλήσεις παίκτών!

Sportdog Team
Απίστευτο! Γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα έχει περισσότερα έσοδα από τις μπύρες πάρα από πωλήσεις παίκτών!

Τα ετήσια στοιχεία του οικονομικού της ελέγχου γνωστοποίησε σύλλογος της Ευρώπης με το... απίστευτο στην ιστορία αυτή να είναι ότι κερδίζει περισσότερα χρήματα από την εστίαση παρά από τις πωλήσεις παικτών.

Τβέντε: Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία ώστε μια ομάδα να είναι άνετη οικονομικά είναι η πώληση παικτών, με πολλούς συλλόγους να βασίζονται σε αυτό το project, κάτι που όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την ολλανδικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι ο οικονομικός έλεγχος έδειξε καθαρά κέρδη 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το περίεργο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Τβέντε βάσισε την οικονομική της βιωσιμότητα στην εστίαση και συγκεκριμένα στις μπύρες, με τα έσοδα να ανέρχονται σε 10,5 εκατ. ευρώ από την πώληση -κατά κύριο λόγο- μπυρών, την ώρα που τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση παικτών ήταν -μόλις- 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags