Facebook Pixel Euro 2024: Κλήρωση που θύμισε 2004 για την Εθνική - Σε όμιλο-"φωτιά" η Ελλάδα αν προκριθεί στο Euro 2024!
| 2023-12-02 19:53:00

Κλήρωση που θύμισε 2004 για την Εθνική - Σε όμιλο-"φωτιά" η Ελλάδα αν προκριθεί στο Euro 2024!

Sportdog Team
Κλήρωση που θύμισε 2004 για την Εθνική - Σε όμιλο-"φωτιά" η Ελλάδα αν προκριθεί στο Euro 2024!

Πολύ δύσκολους αντιπάλους έβγαλε η κληρωτίδα του Euro για την Εθνική μας ομάδα, αν τελικά η "γαλανόλευκη" καταφέρει να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Μνήμες 2004 ξύπνησε για την Εθνική Ελλάδας η κλήρωση για το Euro 2024, που διεξήχθη στο Αμβούργο της Γερμανίας. Κι αυτό γιατί η κληρωτίδα έφερε αντιπάλους της "γαλανόλευκης", την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία, αν τελικά η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τους αγώνες μπαράζ.

Μάλιστα, αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δώσει το "παρών" στα γήπεδα της Γερμανίας, τότε το εναρκτήριο παιχνίδι της στο τουρνουά θα είναι απέναντι στην Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα για να βρεθεί στο Euro θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν στις 21 Μαρτίου και στη συνέχεια στις 26 του ίδιου μήνα το εμπόδιο μίας εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου.

Φυσικά η κλήρωση θυμίζει πολύ... 2004 για την Εθνική, όταν τότε αντιμετώπισε στην πρεμιέρα, αλλά και στον τελικό την Πορτογαλία κάνοντας το 2/2, ενώ έπαιξε και κόντρα στην Τσεχία στον ημιτελικό, αποκλείοντάς την με το "ασημένιο" γκολ του Τραϊανού Δέλλα στην παράταση.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος: Γερμανία, Ουγγαρία, Σκωτία, Ελβετία.
2ος όμιλος: Ισπανία, Αλβανία, Κροατία, Ιταλία.
3ος όμιλος: Αγγλία, Δανία, Σλοβενία, Σερβία.
4ος όμιλος: Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, playoffs winner A.
5ος όμιλος: Βέλγιο, Ρουμανία, Σλοβακία, playoffs winner Β.
6ος όμιλος: Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, playoffs winner C (σσ. το μονοπάτι της Ελλάδας).

 

Θυμηθείτε το live του Sportdog:

​​

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags