Facebook Pixel Απαισιόδοξος Μποροβήλος για την οπαδική βία! «Τα μέτρα δεν εφαρμόζονται ποτέ»
| 2023-12-12 11:51:00

Απαισιόδοξος Μποροβήλος για την οπαδική βία! «Τα μέτρα δεν εφαρμόζονται ποτέ»

Sportdog Team
Απαισιόδοξος Μποροβήλος για την οπαδική βία! «Τα μέτρα δεν εφαρμόζονται ποτέ»

Στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και ποινές χάδια για όσους έχουν παραβατική συμπεριφορά, ανέφερε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

Απαισιόδοξος για το αν θα μπορεί να βρεθεί λύση στην οπαδική βία εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπροοβολής. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και πρώην πρόεδρος της Super League μίλησε στο Metropolis 95,5 όπου σχολίασε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κόσμο στα γήπεδα, σημειώνοντας πως «Σίγουρα έχουν σημασία και οι δηλώσεις των παραγόντων, υπάρχουν πολλά προβλήματα και πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πρέπει να τα λύσουμε όλα αυτά».

Αρχικά ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι οι ανακοινώσεις, αλλά η εφαρμογή τους, από νόμους, διατάξεις και μέτρα έχουμε δει ότι πάσχουν στην εφαρμογή τους. Τα μέτρα τα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και έχουμε δει ότι μένουν στα συρτάρια και δεν εφαρμόζονται ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Όταν μιλάμε για χώρες με προηγμένο ποδόσφαιρο, δεν κάνουν μαγικά αλλά αυτονόητα πράγματα με τιμωρίες όσων ευθύνονται. Στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και ποινές χάδια για όσους έχουν παραβατική συμπεριφορά , αυτό πρέπει να αλλάξει, γιατί όταν ένα φυσικό πρόσωπο έχει σοβαρές συνέπειες και γίνει πράξη, δεν θα τολμήσει κάποιος άλλος να το κάνει. Δεν είμαι αισιόδοξος και νομίζω ότι το θέμα δεν είναι το εκάστοτε μέτρο, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να ληφθούν, αλλά να εφαρμοστούν όλες οι διατάξεις που υπάρχουν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags