Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαρινάκης: «Πολύ πιθανή ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων - Θα έχουμε πιο σκληρές αποφάσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-12-12 12:00:00

Μαρινάκης: «Πολύ πιθανή ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων - Θα έχουμε πιο σκληρές αποφάσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαρινάκης: «Πολύ πιθανή ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων - Θα έχουμε πιο σκληρές αποφάσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μια μέρα μετά τις ανακοινώσεις για την οπαδική βία μίλησε για τα νέα μέτρα.

Ο κ. Μαρινάκης βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστους» μιλώντας για την επίθεση στου Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

«Η σημαντικότερη ανακοίνωση των χθεσινών μέτρων, είναι αυτό που ξεκινάει σήμερα, δηλαδή είναι η παρουσία δύουπουργών στον Άρειο Πάγο που επιτέλους μια Κυβέρνηση λέει το πρόβλημα με το όνομά της. Μια ομάδα μπορεί να έχει κάτω της δύο στο όνομα μια ομάδας, ίσως με τη συμμετοχή κάποιων σε ένα σύλλογο. Εδώ και πολλά χρόνια φαίνεται ότι υπάρχει κάτι οργανωμένο στα γήπεδα που αφορούν και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες και όχι απλώς σε μία κροτίδα όπως είναι οι χρηματοδοτήσεις, η εμπορία ναρκωτικών. Μιλάμε για πολύ πιθανή ύπαρξη εγκληματικών οργανώσεων.

Καταλαβαίνουμε την οργή και την αγανάκτηση των φιλάθλων που έχουν πληρώσει διαρκείας, αλλά το κράτος οφείλει να προστατέψει και εκείνους που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο με το παιδί τους και ένα υπεύθυνο κράτος είναι προτιμότερο σε αυτή την περίπτωση να ζητήσει συγγνώμη και να τους προστατέψει αλλά θα ξέρουν ότι όταν επιστρέψουν ποιος θα είναι δίπλα τους. Την ευθύνη την έχουν εκείνοι που ως ανώνυμες εταιρείες στους πελάτες τους, στους φιλάθλους τους που δίνουν τα λεφτά δεν τους εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες.

Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει να συμμορφωθούν θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις, η κυβέρνηση θα πάρει όσα μέτρα χρειαστούν, και μετά την 12η Φεβρουαρίου θα εξεταστούν πολλά και κυρίως το ηλεκτρονικό εισιτήριο με ταυτοπροσωπία. Να μην πηγαίνουν οι οικογένειες σε ζούγκλα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags