Facebook Pixel Οπαδική βία: Δηλώσεις-κόλαφος κορυφαίου καθηγητή - Βγάζει... σέντρα τα μέτρα για την οπαδική βία - "Νέο πεδίο ταραχών!"
| 2023-12-13 09:27:00

Δηλώσεις-κόλαφος κορυφαίου καθηγητή - Βγάζει... σέντρα τα μέτρα για την οπαδική βία - "Νέο πεδίο ταραχών!" (pic)

Sportdog Team
Δηλώσεις-κόλαφος κορυφαίου καθηγητή - Βγάζει... σέντρα τα μέτρα για την οπαδική βία - "Νέο πεδίο ταραχών!" (pic)

Κορυφαίος καθηγητής Αθλητικού Δικαίου αποδομεί τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας - "Ακατανόητη η απόφαση για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού".

Δηλώσεις στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" έκανε ο κορυφαίος καθηγητής Αθλητικού Δικαίου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, αποδομώντας τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την οπαδική βία και λέγοντας πως αυτά θα φέρουν νέα προβλήματα.

"Νέο πεδίο ταραχών δημιουργούν τέτοιες αποφάσεις", είναι η βασική δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου, που συνεχίζει: "Δεν έχουμε έλλειψη νόμου, αλλά έλλειψη εφαρμογής του".

Μάλιστα, αναφέρεται και στην απόφαση να παίξει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός στο αυριανό (14/12) ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χαρακτηρίζοντάς την "ακατανόητη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 38.000.000 για Ολυμπιακό, τον… στέλνει ο Μέντες - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο ο… Ροντινέι του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags