Η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με το κοντινό σουτ του Ντε Μάρκος μετά το λάθος διώξιμο του Ντιντάκ, ενώ στο 32ο λεπτό ο Ρομαρίκ έφερε το ματς στα ίσια για την Εσπανιόλ μετά από ολιγωρία της άμυνας της Μπιλμπάο.

Η Εσπανιόλ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μορένο στο 4ο λεπτό, ενώ στο 47' ο Βάις γύρισε το ματς για τους Καταλανούς σε 2-1. Οι Βάσκοι μετά από αυτό το γκολ ξύπνησαν και ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με την κεφαλιά του Γιορέντε μετά από τη σέντρα του Σουσέτα.
Οι Βάσκοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 64', καθώς ο Αντέρ έκανε τη σέντρα και ο Χάβι Μαρτίνεθ με κεφαλιά έγραψε το 3-2.
Την ισοπαλία στην Εσπανιόλ έδωσε ο Αλμπίν με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΜΠΕΤΙΣ: 1-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μαγιόρκα, η οποία νίκησε με 1-0 τη Ρεάλ Μπέτις. Στο 23ο λεπτό ο Τσόρι Κάστρο κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο άσος της Μαγιόρκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 1-0.

Στο 35ο λεπτό το σουτ του Βίκτορ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 62 ο Κάστο απέκρουσε την κεφαλιά του Ραμίς.
Η Μπέτις έμεινε με 10 παίκτες στο 75', καθώς αποβλήθηκε ο Μάριο, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 85ο λεπτό με την αποβολή του Ραμίς.Οι Νησιώτες έμειναν με 9παίκτες στιςμ καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Βίκτορ.

Χωρίς νίκη για 6η συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε η Λεβάντε, η οποία κόλλησε στο 1-1 με τη Σανταντέρ. Στο 23` ο Ελ Ζαρ και ο Τόρες συνδυάστηκαν ωραίο και ο Κονέ που έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ νίκησε τον Φερνάντες.

Στο 3ο λεπτό ο Φερνάντες έκανε τεράστια διπλή απόκρουση σε προσπάθειες των Κονέ και Μποτέγιο, αλλά στο 61ο λεπτό ο Αντριάν τροφοδότησε τον Αράνα ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μουνούα κι έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες φάνηκε να συμβιβάζονται με την ισοπαλία.