Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Το μεγάλο χουνέρι Μαρτίνεθ σε Βαλμπουενά - Πήγε κόντρα σε Μαρινάκη - Δεν τον είπε... κλόουν για τον Ελ Αραμπί!
| 2023-12-19 19:04:00

Το μεγάλο χουνέρι Μαρτίνεθ σε Βαλμπουενά - Πήγε κόντρα σε Μαρινάκη - Δεν τον είπε... κλόουν για τον Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο χουνέρι Μαρτίνεθ σε Βαλμπουενά - Πήγε κόντρα σε Μαρινάκη - Δεν τον είπε... κλόουν για τον Ελ Αραμπί!

Προσωπικό είναι το πρόβλημα του Γάλλου με τον κόουτς. Τι συνέβη το καλοκαίρι, ποια ήταν η συμφωνία του με την διοίκηση και πώς έφυγε τελικά από τον Πειραιά και πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Το δέσιμο του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό είναι γνωστό, όπως επίσης και το ότι ο Γάλλος άσος έκανε τα πάντα για να παραμείνει στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ακόμα και στα 39 του χρόνου, ο έμπειρος μέσος θεωρούσε πως μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα και ήθελε να κλείσει την καριέρα του σε αυτή. Εντούτοις, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με τον Βαλμπουενά τελικά να παίρνει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Έστω και αν το κυπριακό πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το ελληνικό από πλευράς ποιότητας, μόνο αμελητέο δεν είναι για έναν 39χρονο παίκτη το γεγονός ότι έχει κερδίσει φανέλα βασικού και αποτελεί έναν από τους ηγέτες του Απόλλωνα, μετρώντας 4 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα!

Βλέποντας τις εμφανίσεις του άλλοτε διεθνούς Γάλλου στην Κύπρο, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε παραμείνει και φέτος στην ομάδα, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο. Ούτως ή άλλως πρόκειται για έναν σύλλογο, στον οποίο... γούσταρε να αγωνίζεται και οι οπαδοί τον λάτρευαν, ενώ η ηγετική του προσωπικότητα και η εμπειρία του θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμες στα αποδυτήρια. "Πόσο χειρότερος θα μπορούσε να είναι από τον Σκάρπα και τον Καρβάλιο;", είναι μία ερώτηση που ακούγεται συχνά από τα χείλη των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων.

Σε τούτο το σημείο, επανερχόμαστε σε αυτό που προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Βαλμπουενά έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μείνει στον Ολυμπιακό, ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου. Μάλιστα είχε πάρει το "ΟΚ" από τη διοίκηση, αλλά του τα... χάλασαν οι Ισπανοί. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν διαφώνησαν με την παραμονή του Γάλλου άσου, με αποτέλεσμα το συμβόλαιό του να μην ανανεωθεί ποτέ παρά το γεγονός ότι ο παίκτης περίμενε τον Ολυμπιακό έως τις αρχές Αυγούστου και δεν υπέγραφε πουθενά αλλού. Συνεπώς ο Βαλμπουενά δεν είχε άλλη επιλογή από το να πει οριστικά "αντίο" στον Πειραιά και να μετακομίσει στην Κύπρο.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το πρόσφατο ξέσπασμα του 39χρονου μέσου κατά του Μαρτίνεθ, τον οποίο αποκάλεσε "κλόουν" μέσω ανάρτησης στα social media. Ο Βαλμπουενά του τα έχει... μαζεμένα από το περασμένο καλοκαίρι, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία ήρθε και ο παραγκωνισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, πολύ καλού φίλού του Βαλμπουενά, για να κάνει τον Γάλλο να "βράζει" ακόμα περισσότερο με τον Μαρτίνεθ. Τώρα που ο Ισπανός αποτελεί παρελθόν και ο Ελ Αραμπί έχει επιστρέψει δυναμικά στις επιλογές του προπονητή και στο σκοράρισμα, ο Βαλμπουενά βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέθεσαν Μαρτίνεθ Ελ Αραμπί, Ορτέγκα - 2 σίγουροι στην 11αδα Καρβαλιάλ - Ο Πασχαλάκης δεν είναι… Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags