Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για Κοτάρσκι! Φοβερή ατάκα για την πιθανότητα κατάκτησης του Conference από τον ΠΑΟΚ
| 2023-12-19 22:41:00

Αποκαλύψεις για Κοτάρσκι! Φοβερή ατάκα για την πιθανότητα κατάκτησης του Conference από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Κοτάρσκι! Φοβερή ατάκα για την πιθανότητα κατάκτησης του Conference από τον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε tatoo artist που έκανε τατουάζ στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στα όσα είπαν οι δύο.

Σταύρος Μητρόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο tattoo artist μιλώντας για την επίσκεψη του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι στο στούντιο του και τα τατουάζ που επέλεξε να κάνει ο Κροάτης πορτιέρε των «ασπρόμαυρων».

«Για αρχή, ο Κοτάρσκι δεν έκανε μόνο την πεταλούδα, έκανε 5-6 μαζί. Μικρά και μεγάλα, στο χέρια, στα δάχτυλα, στα πόδια . Όλα ήταν δικά του σχέδια. Εμείς τον εμπνεύσαμε να βρούμε κάποιο καλύτερο σχέδιο από το αρχικό που μας έφερε αυτός.

Για το αν ο ίδιος γνωρίζει, γιατί ο Κοτάρσκι επέλεξε την πεταλούδα ως σχέδιο: «Για την πεταλούδα να σας πω την αλήθεια δεν τον ρώτησα προσωπικά. Ότι μου ζήτησε ο Κοτάρσκι, κάναμε το καλύτερο δυνατό και το «χτυπήσαμε». Πολύς κόσμος κάνει πεταλούδες, αλλά δεν ρωτάω τον πελάτη. Μπορεί να είναι κάτι προσωπικό, οπότε δεν ρωτάω τον καθένα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση.

Για το αν τον έχουν επισκεφτεί και άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν αρκετοί αθλητές που έρχονται από διάφορες ομάδες. Και από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και από τον ΠΑΟΚ Β'. Και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αρκετά τατουάζ, τα γουστάρουνε. Γενικά ο κόσμος έχει μια τρέλα με τα τατουάζ»

Παράλληλα, αποκάλυψε και σε ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ θα ήθελε να χτυπήσει ένα τατουάζ: «Επειδή είμαι ΠΑΟΚ, θα ήθελα να χτυπήσω στον Μπράντον Τόμας, αν και είναι γεμάτος, Αυτός έχει γίνει «μαύρος» από τα τατουάζ. Θα ήθελα όμως πολύ να του χτυπήσω ένα τατουάζ, γιατί μου αρέσει η τρέλα του».

Τέλος, στον Ντομινίκ Κοτάρσκι είπε ο Σταύρος Μητρόπουλος πως τον ρώτησε σχετικά με το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Conference League και εκείνος απάντησε: «Όλα είναι πιθανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νάρκισσος" η ΑΕΚ, το εμπέδωσε ο Αλμέιδα για τις μεταγραφές - Δεν γίνεται να είναι συνέχεια βασικός ο Μάνταλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags