Facebook Pixel "Χαστούκι" και από τη Ρόμα στην παραπαίουσα Νάπολι - Γκολάρα ο Πελεγκρίνι και... ξύλο με 2 κόκκινες! (Vid)
| 2023-12-23 23:51:00

"Χαστούκι" και από τη Ρόμα στην παραπαίουσα Νάπολι - Γκολάρα ο Πελεγκρίνι και... ξύλο με 2 κόκκινες! (Vid)

Sportdog Team
"Χαστούκι" και από τη Ρόμα στην παραπαίουσα Νάπολι - Γκολάρα ο Πελεγκρίνι και... ξύλο με 2 κόκκινες! (Vid)

Με εντυπωσιακό γκολ του Πελεγκρίνι και με τέρμα του Λουκάκου η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε σημαντικό τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τις δύο αποβολες.

Τρίποντο - ''χρυσάφι'' για τη Ρόμα στο μεγάλο ματς με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολάρα του Πελεγκρίνι και ''χτύπημα'' του Ρομέλου Λουκάκου στις καθυστερήσεις. Ο αρχηγός των Ρωμαίων σκόραρε, ενώ είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Η κρίση βαθαίνει για τους πρωαθλητές Ιταλίας, οι οποίοι δε βρήκαν ούτε σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στον αγώνα όμως η Ρόμα άγγιξε το γκολ 19’ με το σουτ του Μπόβε να τραντάζει το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Μπόβε έχασε απίστευτη ευκαιρία, με τον Μέρετ να αποκρούει εξ επαφής και το ημίχρον έληξε χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ και... ξύλο. Στο 67ο λεπτό η Νάπολι έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Πολιτάνο κλώτσησε τον Ζαλέφσκι και αποβλήθηκε. 
Στο 76' ο Πελεγκρίνι που είχε περάσει ως αλλαγή έβαλε μια γκολάρα. Στο 86΄ ο Οσιμέν αποβλήθηκε επίσης, με τον Λουκάκου να σημειώνει το 2-0 στις καθυστερήσεις!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags