Facebook Pixel Οι Μασάδο-Κόντης μετέτρεψαν τον Mr Hyde σε Dr Jekyll
| 2012-02-07 00:50:00

Οι Μασάδο-Κόντης μετέτρεψαν τον Mr Hyde σε Dr Jekyll

Οι Μασάδο-Κόντης μετέτρεψαν τον Mr Hyde σε Dr Jekyll

Στα παιχνίδια που διεξάγονται υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κερδίζει συνήθως η ομάδα που επιδεικνύει αγωνιστικό πάθος και τακτική προσήλωση. Δικαίως, λοιπόν, ο Άρης επιβλήθηκε καθώς οι ποδοσφαιριστές του απέδωσαν στο 100% των δυνατοτήτων τους, κέρδισαν την πλειοψηφία των προσωπικών μονομαχιών και ακολούθησαν πιστά τις εντολές του Μασάδο. Διαβάστε την ανάλυση στο παιχνίδι Ξάνθη-Άρης.

Ο προπονητής του Άρη προσάρμοσε το σύστημα στις περιβαλλοντικές ιδιαιτερότητες παρουσιάζοντας ρεαλιστική προσέγγιση, η οποία τον δικαίωσε βάσει αποτελέσματος και επιπέδου απόδοσης. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των κιτρινόμαυρων στο πρώτο ημίχρονο και παρουσίασαν ψυχική κόπωση / νωθρότητα στην επανάληψη με φυσικό επακόλουθο την ήττα.

1ο ημίχρονο: Τρία αμυντικά χαφ και διαχείριση σωματικών δυνάμεων
Ο Πορτογάλος «έσπασε» το «φετινό ταμπού» της αποκλειστικής χρησιμοποίησης δύο ανασταλτικών μέσων στον άξονα, καθώς αντελήφθη πως η καταρρακτώδης βροχή είχε δημιουργήσει «βαρύ» αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεπε στην ομάδα του να παίξει «επιθετικό ποδόσφαιρο». Στόχος ήταν να αποφευχθούν τα «εύκολα λάθη» λόγω καιρού στο κέντρο και να διαφυλαχθεί η συνοχή των γραμμών και το μηδέν στην άμυνα:

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags