Facebook Pixel Ομάδα-έκπληξη για Λεμονή - Ούτε 3η επιλογή στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο - Έφερε μέχρι και φωτογράφο ο Τερίμ!
| 2024-01-12 19:00:00

Ομάδα-έκπληξη για Λεμονή - Ούτε 3η επιλογή στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο - Έφερε μέχρι και φωτογράφο ο Τερίμ!

Οι Μιχείες
Ομάδα-έκπληξη για Λεμονή - Ούτε 3η επιλογή στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο - Έφερε μέχρι και φωτογράφο ο Τερίμ!

Τι ζητούσε ο Τούρκος από τους παίκτες του στο ντέρμπι; Ποια ομάδα συζήτησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Τάκη Λεμονή; Ποιοι ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί που ήθελαν στο Λιμάνι και πώς κατέληξαν στον 34χρονο Αργεντινό και οι... τρελές απαιτήσεις του νέου προπονητή στο Τριφύλλι.

Τρία μικρά και διαφορετικά αποκλειστικά παρασκήνια από τον "Ευαγγελιστή".

ΠΑΛΟΜΙΝΟ: Δεν αποτελεί ούτε την 1η, ούτε καν την 3η επιλογή, για την θέση του στόπερ στον Ολυμπιακό. Γκαμπριέλ και Λέο Περέιρα, Κάρμο και Βαλεντίνι, ήταν υποψηφιότητες σαφέστατα πιο ψηλά από τον 34χρονο Αργεντινό της Αταλάντα στα "θέλω" και τις μέχρι πριν από λίγες ημέρες κινήσεις των "ερυθρόλευκων". Άλλωστε ο ουσιαστικά παροπλισμένος την φετινό σεζόν στους "Μπεργκαμάσκι" Παλομίνο, με τα αρκετά μυϊκά θέματα την προηγούμενη 2ετία, είναι σαφές ένας στόπερ που τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια του βρίσκονται πλέον... πίσω του, στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς... σοβαρό αντίπαλο για τον Παλομίνο (κι ας γράφεται στην Ιταλία για ενδιαφέρον από Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι) και εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτησή του δεν θα... κολλήσει στην Αταλάντα και τις όποιες  υψηλές - για παίκτη που δεν υπολογίζει και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι - απαιτήσεις της (όπως δηλαδή... επικοινωνείτε τις τελευταίες ώρες). Λεπτομέρεια: ο Παλομίνο ... έρχεται από την εποχή Κορδόν στον Ολυμπιακό αφού οι προτεραιότητες του νέου αθλητικού διευθυντή , του Άλβες, ήταν άλλες στα στόπερ. Για διαφορετικούς λόγους όμως, είτε δεν προχώρησαν, είτε έχουν...κολλήσει!

 

ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ/ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ-ΛΕΜΟΝΗΣ: Την περασμένη σεζόν η σερβική ομάδα ξεκίνησε με προπονητή τον Ράσταβατς, που στην πορεία τον άλλαξε. Την τρέχουσα σεζόν πάλι Δεκέμβριο μήνα πήγε σε αλλαγή προπονητή. Ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν και ο απολυθείς από τον ΟΦΗ Νταμπράουσκας, με τον οποίο μάλιστα οι Σέρβοι αξιωματούχοι είχαν και zoom call. Τελικά ο Λιθουανός τεχνικός τους έριξε... χυλόπιτα, όπως άλλωστε είχε κάνει προηγουμένως σε Απόλλων Λεμεσσου και μια ρουμανική ομάδα αλλά και πιο πρόσφατα στην Ομόνοια. Στην πιάτσα λένε πως περιμένει την Ντιναμό Κιέβου. Η είδηση πάντως είναι άλλη και έχει να κάνει με την Βοιβοντίνα. Το σερβικό κλαμπ εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Τάκη Λεμονή, για τον οποίο πήρε πληροφορίες και φέρεται να συζήτησε μαζί του αλλά στην τελική ευθεία... προτίμησε να πάει στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς!!! Με τον Σέρβο στο παρελθόν να είχε περάσει κι αυτός από τον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς βέβαια να μπορεί να συγκριθεί με τον "Sir Takis".

ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ: Για τους Τούρκους είναι ο "αυτοκράτορας" του ποδοσφαίρου τους. Οπότε δεν είναι παράλογο να προσέχει την "εικόνα" και την επικοινωνία του.  Σε βαθμό που μπορεί στην Ελλάδα και για τα... στάνταρ μας να φανεί υπερβολικό αυτό που έμαθε η στήλη και ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό. Ο Τερίμ , λοιπόν, ερχόμενος στην Ελλάδα κι αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό έφερε μαζί του /απασχολεί και 4 πρόσωπα/συνεργάτες που είναι αποκλειστικά για το προφίλ του στα ΜΜΕ. Δηλαδή για την προσωπική του επικοινωνία. Αυτοί ασχολούνται όχι μόνο για την Τουρκία αλλά και για την Ελλάδα ενώ στην 4άδα υπάρχει και υπεύθυνος για λήψεις!! Μιλάμε για κανονικό σταρ, δεν είναι τυχαίο πως έγινε... ταινία στο ΝΕΤFLIX. Ενδεικτικό πάντως της ψυχοσύνθεσης του Τερίμ είναι κι αυτό που μας μεταφέρθηκε στο περιθώριο του πρώτου του ελληνικού ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος Τούρκος κόουτς μιλούσε κατ ιδίαν σε παίκτες του και μεταξύ άλλων τους ζητούσε να παίξουν/να τα δώσουν όλα και για αυτόν!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 1η αλλαγή Καρβαλιάλ μετά τον ΠΑΟ - Ανακοινώνει δύο μεταγραφές - "Εξοργιστικός" Καμαρά, άμεσα εξελίξεις!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags