Facebook Pixel Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή! Την Κυριακή στις 19:24 τα αποκαλυπτήρια της επετειακής φανέλας της ΑΕΚ
| 2024-01-13 23:13:00

Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή! Την Κυριακή στις 19:24 τα αποκαλυπτήρια της επετειακής φανέλας της ΑΕΚ

του Κιτρινόμαυρου
Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή! Την Κυριακή στις 19:24 τα αποκαλυπτήρια της επετειακής φανέλας της ΑΕΚ

Η Ένωση μετά την παρουσίαση του εμβλήματος για τα 100 χρόνια ετοιμάζεται να τρελάνει περισσότερο τον κόσμο της με την… αιώνια εμφάνιση.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024. Ώρα 19:24. Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει το επετειακό έμβλημα για τα 100 χρόνια της ίδρυσης της ομάδας μέσα από ένα μεγαλοπρεπές βίντεο, στο οποίο μέσα σε δύο λεπτά ξετυλίγεται αστραπιαία ένας αιώνας ιστορία.

«Η ΑΕΚ είναι κυρίως Ιδέα», ακούγεται να λέει στην αρχή η φωνή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, μία δήλωση που είχε κάνει το 2004, όταν τον επισκέφθηκε η ομάδα στο Φανάρι για τα 80α της γενέθλια και στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Πόλη έπαιξε φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ. Στη συνέχεια ακούγεται η φωνή του αείμνηστου Στέλιου Σεραφείδη, η μορφή του οποίου κοσμεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της Αγιάς Σοφιάς και συνθήματα οπαδών.

Μέσα από τα λόγια τους δίνεται ο ορισμός. Τί σημαίνει η ΑΕΚ για αυτούς.

Είναι οι συνεκτικοί δεσμοί με το παρελθόν μας. Είναι οι αξίες μας. Είναι τρόπος ζωής. Είναι τα ιδανικά μας. Είναι το συναίσθημά μας. Είναι η υπερηφάνεια μας. Είναι η Πόλη των πόλεων. Είναι η προσφυγιά. Είναι η παράδοσή μας. Το σημείο αναφοράς μας. Είναι μία ιστορία από την Πόλη. Είναι τα τρία γράμματα που μας ομορφαίνουν τη ζωή. Είναι η χαρά της επιτυχίας. Είναι η αξιοπρέπεια της αποτυχίας. Είναι η διαφορετικότητά μας. Είναι η μοναδική ομάδα που αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο. Τα 13 πρωταθλήματα. Τα 16 Κύπελλα. Το 1 Λιγκ Καπ. Τα 2 Σούπερ Καπ. Η παρουσία στους προημιτελικούς και των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι ελάχιστα μπροστά σε όσα έχει νιώσει κάθε φίλαθλος για την ομάδα. Η ανατολή του 2024 φέρνει την ομάδα στα 100 χρόνια της στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου. Η ΑΕΚ είναι νταπλούχος Ελλάδας. Είναι πανίσχυρη. Είναι ενωμένη. Και δεν φοβάται τίποτα. Ένας αιώνας ΑΕΚ γραμμένος στην ιστορία και τις καρδιές μας. Αυτό είναι το έμβλημα, η υπερηφάνεια μας. Γιατί η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή», αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο τρέλανε τους Ενωσίτες, οι οποίοι μοιράστηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την ανάρτηση.

Την Κυριακή αναμένεται να υπάρχει μία ακόμα έκπληξη, την καθιερωμένη ώρα, στις 19:24. Κάτι παραπάνω από μία ώρα, πριν τη σέντρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην Αγιά Σοφιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της επετειακής εμφάνισης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags