Facebook Pixel Σάββας Γκέντσογλου: "Τεράστιο το μέγεθος της ΑΕΚ, όνειρό μου να παίξω - Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου..." (Vid)
| 2024-01-15 11:46:00

Γκέντσογλου: "Τεράστιο το μέγεθος της ΑΕΚ, όνειρό μου να παίξω - Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου..." (Vid)

Sportdog Team
Γκέντσογλου: "Τεράστιο το μέγεθος της ΑΕΚ, όνειρό μου να παίξω - Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου..." (Vid)

Για την μεγάλη του αγάπη, την Ένωση, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μίλησε ο παίκτης του Survivor.

Για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο και την ΑΕ, αλλά και για την απώλεια που τον σημάδεψε, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά και θέλω να ασχοληθώ με αυτά αλλά το ποδόσφαιρο, το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω.

Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Τα κατάφερα και ευχαριστώ το Θεό γιατί έχω πετύχει ό,τι ονειρευόμουν. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο, ήταν όνειρό μου να παίξω», είπε και συνέχισε μιλώντας για την απώλεια που τον σημάδεψε.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήταν τόσο έντιμη φιγούρα στη ζωή μου που ένα μήνα ζούσα στην κανονική μου οικογένεια κι έναν μήνα μάζευα τα πράγματά μου και ζούσα με τον νονό μου και την οικογένειά του.

Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής. Περνούσε δύσκολα αλλά ήταν μαχητής και την απώλεια του τη βίωσα σχετικά μικρός γιατί όταν πέθανε ήμουν 15 χρονών κι ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δυο πατεράδες μου», είπε στην κάμερα εμφανώς συγκινημένος.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags